KAČAVENDA OTKRILA ISTINU O NJENOM BRAKU! Svi su zanemeli kada su čuli DETALJE o RAZVODU!

Autor:

Zadruga

05.05.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda bez dlake na jeziku!

KAČAVENDA OTKRILA ISTINU O NJENOM BRAKU! Svi su zanemeli kada su čuli DETALJE o RAZVODU!

Foto: printscreen/instagram

Milena i Srđan

U emisiji "Magazin In", takmičarka "Elite" Milena Kačavenda otkrila je detalje svog razvoda od supruga Srđana Kačavende. Milena je šokirala javnost kada je priznala da je samo zbog jedne rečenice podnela papire za razvod - kada ju je suprug opsovao preko telefona, što ju je duboko uvredilo.

Milena je otvorila dušu pred voditeljkom Sanjom Marinković i ispričala kako je došlo do razvoda od svog supruga Srđana. Istakla je da je bila spremna na mnoge kompromise, ali da je granicu prešao trenutak kada ju je suprug uvredio preko telefona.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milena Kačavenda Magazin in

 


Ova izjava izazvala je burne reakcije javnosti, a mnogi su se pitali da li je razlog za razvod zaista mogao biti samo jedan uvredljiv telefonski poziv. Mnogi su podržali Milenu u odluci da stane na kraj verbalnom nasilju i istakli važnost poštovanja u braku.

- U raspravi, ja sam njega pozvala, njemu se nije razgovaralo, rekao mi je: ,,G**narko, nemoj više da si me pozvala". Nikad više ga nisam pozvala, ako ti meni možeš to da kažeš... Sutradan sam otišla, podnela papire za razvod! - rekla je Milena Kačavenda, pa dodala:

- Kome bre ti g**narko? To je bio početak kraja!  

Foto: Privatna arhiva

Milena Kačavenda i Srđan Kačavenda

 


Milena je takođe podelila sa gledaocima da je dobila veliku podršku od svojih prijatelja i porodice tokom ovog teškog perioda. Naglasila je koliko joj znači podrška ljudi koji su bili uz nju u najtežim trenucima.

Na kraju emisije, Milena je poslala snažnu poruku o važnosti poštovanja i ljubavi u svakom odnosu, ističući da niko ne bi trebalo da trpi bilo kakav oblik verbalnog ili emocionalnog zlostavljanja.

Milena Kačavenda je hrabro stala pred javnost i ispričala svoju priču, podstičući druge da se bore za svoje dostojanstvo i sreću. Njen iskreni intervju u emisiji "Magazin In" definitivno je ostavio snažan utisak na mnoge ljude i podigao svest o problemu verbalnog nasilja u braku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading