PRAZNIK UJEDINIO VEČITE: Zvezda i Partizan čestitali Vaskrs svim vernicima!

Autor:

Sport

05.05.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest.

PRAZNIK UJEDINIO VEČITE: Zvezda i Partizan čestitali Vaskrs svim vernicima!

Foto: Starsport

Danas, Srpska pravoslavna crkva obeležava praznik Vaskrs, što znači da je sport u Srbiji stao na jedan dan. Ovaj verski praznik je važan za vernike, a protal Republika želi svim Pravoslavnim vernicima srećan praznik i da ga provedu okruženi voljenim ljudima u zdravlju i veselju.

Fudbalski i košarkaški klubovi Partizana i Crvene zvezde su iskoristili ovaj dan da pošalju poruke svojim navijačima putem društvenih mreža. Obe ekipe su se pridružile čestitkama i poželele vernicima srećan praznik, ističući značaj Hristovog stradanja i radosti vaskrsenja.

 

 

 

 

 

 

Ovaj gest pokazuje da jedinstvo jednog naroda i da treba da se pre svega poštuju, a rivalstvo da se pokazuje na terenima, naravno u sportkom i fer duhu bez nasilja i nemilih scena, kao što je običaj bio u prošlosti. 

Sportski događaju Srbiji biće na pauzi dok ne bude prošao Vaksrs, ali već sutra se nastavlja sa svim aktivnostima. Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju svoje polufinale mečeve AdmiralBet ABA lige, crveno-beli protiv Mege, a crno-beli imaće okršaj sa Budućnosti iz Podgorice. Superliga Srbije u fudbalu nastaviće se u utorak i sredu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading