VRELI PLES SRPSKE OLIMPIJKE! Blistala na proslavi važnog datuma: "Kao da me 26 uopšte ne plaši"! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

05.05.2024

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nižu se čestitke.

VRELI PLES SRPSKE OLIMPIJKE! Blistala na proslavi važnog datuma: "Kao da me 26 uopšte ne plaši"! (VIDEO)

Foto: Prinsktin

Tijana

Tijana Bogdanović, proslavljena srpska tekvondistkinja, proslavila je juče 26. rođendan. 

Ona je na divan dan sa svojim pratiocima na Instagramu podelila video-snimak na kojem pozira sa cvećem, smeje se i đuska. U komentarima su se nizale rođendanske čestitke, ali i pohvale na njen izgled i zavodljivi ples.

Dvostruka osvajačica medalja na Olimpijskim igrama i sama je imala poruku:

- Plešem kao da me 26 uopšte ne plaši - napisala je Tijana.

 

 

Podsetimo, Bogdanovićeva je osvojila srebrnu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru, odnosno bronzu u kategoriji do 49 kilograma na Igrama u Tokiju četiri godine kasnije. Trenira tekvondo od svoje četvrte godine, aktivno se takmiči od 2004. godine. Trostruki je uzastopni prvak Balkana, juniorski prvak Evrope do 46 kilograma i svetski prvak do 49 kilograma. Tokom 2015. između ostalog osvojila je srebro na Evropskim igrama u Bakuu, zlatnu medalju na Fuđaira Open turniru, bronzu na Gran priju u Mančesteru, kao i srebro na Evropskom prvenstvu u olimpijskim kategorijama u Rusiji, što je bila njena prva seniorska medalja. Na kvalifikacionom turniru u Istanbulu, Tijana je ostvarila u januaru 2016. tri pobede i obezbedila mesto na Olimpijskim igrama 2016. kao 72. predstavnik Srbije. Potom je u maju 2016. postala šampion Evrope u tekvondu.

Inače, ona je donedavno bila u vezi sa vaterpolistom Markom Radulovićem, ali se čini da je brzo prebolela raskid pošto deluje veoma srećno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading