LAKIĆ OTKRIO SVE O SIMPATIJAMA PREMA LEJDI DI! Evo šta dalje planira, ovome se niko nije nadao!

Autor:

Zadruga

05.05.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik Elite sve iskrenije priča o svojim osećanjima!

LAKIĆ OTKRIO SVE O SIMPATIJAMA PREMA LEJDI DI! Evo šta dalje planira, ovome se niko nije nadao!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Nikola Lakić progovorio je ponovo o svom odnosu sa cimerkom Lejdi Di, pa je sada otkrio da postoje simpatije prema njoj, iako ga napolju čeka partnerka. Aleksandra. On tvrdi da će nastaviti druženje sa cimerkom, iako nije pričao konkretno o tome da li je zaljubljen.

- Iznenadilo me je par njih tokom nominacija, Janjuš na primer, a što se tiče mog druženja sa Lejdi Di, nastavićemo u tom smeru i dalje. Ja sam spuštao loptu, nisam bio iskren prema ljudima, ne volim ljude da komentarišem na drugačiji način. Zamerio sam sebi što nisam svima rekao u lice svima - pričao je Lakić, pa se Lejdi Di nadovezala:

Foto: RTV PINK printscreen

Lejdi Di je odmah skočila da komentariše

 

- Ja sam mislila da ću u izolaciju, a oni imaju pravo da komentarišu na svoj način, ja se ne bih družila sa njim, da osećam nešto tako. Ovi ljudi ne mogu da utiču na mene zbog priča, Lakić i ja se družimo, a ako se njegova supruga oglasi i kaže da treba da se odvojimo, odvojila bih se.

Podsećamo, nakon što je Nikola Lakić progovorio o ljubomori svoje supruge Aleksandre, posle čega se povela polemika oko toga kako će i ovaj učesnik "Elite" prevariti ženu, ona se oglasila i demantovala njegove navode da je pohvalila izgled Nenada Aleksića Ša.

- Ne znam u kom kontekstu je to rekao, ali nije Ša moj tip muskarca nikako. Upoznali smo se i možda sam tada Nikoli prokomentarisala da deluje kao kul lik i da ne znam šta mu se desilo u rijalitiju sa ponašanjem. Ma, to je Nikola pokušao da ga odbrani, ali kako god - rekla je Coka za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading