OVOG SKORO DA NEMA NI U MMA: Mladom Srbinu u Hrvatskoj POLOMLJENE KOSTI lica, zubi, nos... Evo u kakvom je Đekić stanju!

Autor: M. M.

Sport

05.05.2024

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična povreda omladinskog reprezentativca naše zemlje, zbog koje je nakon gubitka svesti mora na operaciju.

OVOG SKORO DA NEMA NI U MMA: Mladom Srbinu u Hrvatskoj POLOMLJENE KOSTI lica, zubi, nos... Evo u kakvom je Đekić stanju!

Foto: FK Gorica

FK Gorica

Javnost u regionu uznemirile su jezive scene sa stadiona Slaven Belupa, gde je srpski internacionalac rođen u Hrvatskoj - Đuro Đulio Đekić doživeo tešku povredu.

Fudbaler Gorice, naime, sudario se sa svojim golmanom u nameri da dođe do lopte i tom prilikom doživeo je udarac u glavu kolenom i nokaut kakav se ne viđa često ni u MMA sportu. 

Posledice su katastrofalne pošto je Đekiću, inače rođenom u Zagrebu 2005. godine, koji je zbog srpskih korena odlučio da igra za našu reprezentaciju, stradalo nekoliko kostiju lica. 

Kako javljaju tamošnji mediji, Đuro je hitno prevezen u bolnicu gde je konstatovano da je pretrpeo prelom jagodične kosti, da mu je izbijeno nekoliko zuba i da mu je polomljen nos. Srećom, njegovo stanje je stabilno, a danas će biti podvrgnut operaciji. To je saopštio njegov klub i trener Gorice Rajko Vidović.

 

 

- Đekić je imao potres mozga, imam informaciju da je stabilno. Videćemo kakvo će mu stanje biti dalje - rekao je Vidović.

Oglasio se i njegov klub saopštenjem.

- Nakon što je obavio pretrage u Opštoj bolnici u Koprivnici, gde je utvrđen višestruki prelom facijalne kosti, prelom arkade i potres mozga, Đuro-Đulio Đekić će biti prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava gde bi trebalo da bude operisan. Đeka, želimo ti brz i uspešan oporavak - poručili su iz Gorice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading