ČESTITKA SRPSKE LISTE: Neka radost današnjeg dana okrepi naš verni narod širom sveta, a posebno na našem Kosovu i Metohiji

Autor:

Vesti

05.05.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neka radost današnjeg dana okrepi naš verni narod širom sveta, a posebno na našem Kosovu i Metohiji, i da snage da se izborimo sa svim nedaćama i nepravdama koje su se nadvile nad našim narodom i našom crkvom. Da ostanemo i opstanemo čuvajući Kosovo i Metohiju za generacije koje dolaze - istakla je Srpska lista.

ČESTITKA SRPSKE LISTE: Neka radost današnjeg dana okrepi naš verni narod širom sveta, a posebno na našem Kosovu i Metohiji

Foto: Srpska lista

U ime Srpske liste patrijarhu srpskom Porfiriju, vladiki Raško-prizrenskom i kosovsko-metohijskom Teodosiju, sveštenstvu i monaštvu naše svete crkve, našem vernom narodu ma gde živeo čestitamo najradosniji srpski praznik Vaskrs tradicionalnim pozdravom HRISTOS VASKRSE. VAISTINU VASKRSE!, navodi se u čestitki Srpske liste.

- Neka radost današnjeg dana okrepi naš verni narod širom sveta, a posebno na našem Kosovu i Metohiji, i da snage da se izborimo sa svim nedaćama i nepravdama koje su se nadvile nad našim narodom i našom crkvom. Da ostanemo i opstanemo čuvajući Kosovo i Metohiju za generacije koje dolaze - istakla je Srpska lista i dodala:

- Neka uz Božiji Blagoslov jedinstvo, mir i bratska ljubav budu uteha i oslonac svima nama u ovim teškim vremenima a put kojim ide naš narod bude isti onaj koji su zacrtali naši preci od Svetoga Save do danas. Neka bi Bog bio uz nas u danima i godinama pred nama kako bi naša otadžbina bila i ostala snažna i jaka kao svetionik slobode i mira za sve narode koji u njoj žive. Da svetost današnjeg praznika obasja duše sve naše braće i sestara u rasejanju i da im snage da istraju i ako Bog da vrate se na naše Kosovo i Metohiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading