ŠA MIONI POSTAVIO ULTIMATUM! Pomenuo bivše partnerke, evo šta pred njim više NEĆE SMETI DA URADI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo toga se među nama izdešavalo u poslednje vreme. Znam da nije bilo uvek lako, ali nekako smo uspeli da se izgidnemo iz problema, pričao je reper!

ŠA MIONI POSTAVIO ULTIMATUM! Pomenuo bivše partnerke, evo šta pred njim više NEĆE SMETI DA URADI! (FOTO)

Foto: ATA Images

Učesnik Elite Nenad Aleksić Ša osamio se sa Mionom Jovanović kako bi sumirali utiske iz emisije i svoje doskorašnje svađe, a on joj je u jednom trenutku rekao da više nikad ne sme da posumnja u njegove emocije prema njoj, kao i da, ako se to bude ponovilo može slobodno da se skloni od njega jer će raskid biti zagarantovan.

- Mnogo toga se među nama izdešavalo u poslednje vreme. Znam da nije bilo uvek lako, ali nekako smo uspeli da se izgidnemo iz problema. Znam da sam mnogo težak, nije svejedno kad vidim devojku koja mi se dopada pored nekog drugog muškarca. Nije normalno ni kad je vidim pored bivšeg, mislim da bi svako na mom mestu bio ljubomoran, ne samo ja. Ako opet budeš posumnjala u to da li te volim, nećemo imati o čemu da pričamo. Tu samo možemo da se rastanemo kao ljudi i da svako nastavi svojim putem - rekao je Ša, a Miona se nadovezala:

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Jasno je meni da si ti ljubomoran, vremenom sam navikla da trpim tvoje izlive besa, ali nema razloga da sumnjaš u mene. Zato i dolazi do svađa! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Malivuk i Ivan Marinković

 

Inače, Mionina cimerka Marija Malivuk je nedavno završila u zatvoru zbog nedoličnog ponašanja. Incident se dogodio tokom žestoke svađe sa na imanju, zbog čega se čak i njena drugarica Miona Jovanović šokirala. Mariju smo već imali prilike da vidimo u nedoličnim situacijama, te je obezbeđenje moralo da interveniše kako bi smirilo situaciju. Momci iz obezbeđenja su je sproveli u rijaliti zatvor kako bi se stvari smirile, a okidač za haos na imanju bile su prozivke Ivana Marinkovića, koje traju već nekoliko dana. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading