KAČAVENDI PALA KLAPNA UŽIVO U PROGRAMU: Direktno se obratila u kameru!

Autor: P. R.

Zadruga

20.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve saopštila javno!

KAČAVENDI PALA KLAPNA UŽIVO U PROGRAMU: Direktno se obratila u kameru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj Darko Tanasijević ušetao je na imanje u Šimanovcima kako kako bi saopštio takmičarima "Elite" urgentnu odluku i kakav zadatak je Veliki šef spremio za njih. Naime, produkcija rijalitija na čeku sa Velikim šefom odlučila je da održi anonimne nominacije, te sve učesnike stavi na test iskrenosti, kako bi se saznalo da li će kući poslati upravo osobu koju najmanje mogu da podnesu u Beloj kući.

Među prvima koja je krenula u pab kako bi navela osubu koju najmanje podnosi bila je kontroverzna učesnica Milena Kačavenda, kojoj je uživo u programu "pala klapna", te svojim komentarima urnisala cimerku Bojanu Pavlovič.

- Bojana, lažna inspektorka, odvratna je, meša se u sve teme, vređa sve. Za sve teme je gromoglasna, samo za svoju ne. Itekako mislim da je ovu malu, za koju sam sigurna da nije gej, na neki njen način je navukla da uđe u vezu s njom, a kada je trebala da stane iza nje, nije. Ne mogu da pređem preko toga što kada smo imali zadatak i kada smo nosili one mađarske nošnje, nismo dobili nagradu jer ona nije htela da obuče suknju. Vređala me je, psovala, ja sam uzvraćala, pokušaj da me izazove, ponosna sam što nisam odreagovala, ali je ona neko koga ne mogu očima da gledam. Itekako bih odigrala Užičko kolo kada bi njoj videla leđa - rekla je Kačavenda, sve vreme gledajući u kameru.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading