ALEKSANDRA NIKOLIĆ SLAVI PRVI VASKRS SA ĆERKICOM! Otkrila kad joj je falila porodica i kako su ispala jaja! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih godina sam bila u Zadruzi za Uskrs i jako mi je falila porodica. Sada je baš sve potaman!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ SLAVI PRVI VASKRS SA ĆERKICOM! Otkrila kad joj je falila porodica i kako su ispala jaja! (FOTO)

Foto: Instagram.com/alex_mima_official, ATA Images, Shutterstock

Pobednica Zadruge 6 Aleksandra Nikolić ove godine Vaskrs obeležava sa ćerkicom koja je nedavno došla na svet, pa se usput prisetila i kako joj je porodica nedostajala u vreme praznika kada je vreme provodila na imanju u Šimanovcima. 

Ovo je najposebniji Uskrs sa mene. Leonin prvi Uskrs, mama, sestra, Mateja, i ja. Zar ima nešto još lepše od porodične tople atmosfere. Prethodnih godina sam bila u Zadruzi za Uskrs i jako mi je falila porodica. Sada je baš sve potaman - priznala je Aleks za Pink.rs, pa se potom pohvalila ofarbanim uskršnjim jajima:

 

 

Mama i ja smo farbale jaja. Kao i svake godine sa bojama, mada ja najviše volim kada sam kod bake, pa baka ofarba jaja u lukovini i zaista ta jaja i budu najlepša. Kao mala jako sam se radovala Uskrsu, za mene je to bio poseban dan, a i sada je. Bila bih sa mamom za Uskrs ili sa mojom bakom Ružicom.

Foto: instagram.com

Aleksandrina ofarbana jaja za praznik

 

Podsetimo, Filip Car se nedavno uključio u lajv program na svom TikTok nalogu gde je otkrio njegove i Aleksandrine planove, nakon što su postali roditelji.

Foto: instagram.com/pink printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

 

- Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih - rekao je Filip tada.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading