MAJA U ŠIMANOVCE DONOSI POKLON CARU: Starleta iz Pariza spremila specijalno iznenađenje za susret sa njim!

Autor:

Zadruga

02.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva šokirala objavom na društvenim mrežama, kako li će reagovati trudna Aleks?

MAJA U ŠIMANOVCE DONOSI POKLON CARU: Starleta iz Pariza spremila specijalno iznenađenje za susret sa njim!

Foto: ATA Images

Maja Marinković se ponovo oglasila iz Pariza putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, zbog čega mnogi smatraju da je Aleksandra Nikolić i Filipu Caru uputila novu provokaciju.

Naime, Maja Marinković je nakon raskrinkavanja Filipa Cara otiša na odmoru u Pariz, koji je više puta najavljivala da je isplanirala, a prelepim kadrovima iz grada ljubavi oduševljava sve svoje pratioce, ali i dodatno podiže prašinu u javnosti. 

Bivša rijaliti učesnica i starleta danas je pokazala svojim pratiocima šta je kupovala u Parizu, a pored kozmetike, i odevnih predmeta pažlju su pruvukle dve plišane igračke. Radi se o plavoj i roze igrački, koje je postavila na svoj krevet da se ljube. Mnogi su ovo povezali sa čuvenim lemurima, kako se nazivaju grupe Maje i Cara, ali i kako su oni jedno drugom tepali. 

Poznato je da će se Maja i Car suočiti javno prdd kamerama u emisiji "AmiG Show" i javnosti dati odgovor na mnoga pitanja, a možda će baš i ovo biti neka od tema o kojima će njih dvoje razgovarati. Ostaje da saznamo da li će Maja doneti plišanu igračku Caru i pokloniti mu pred kamerama, jer kako se komentariše, svi smatraju da je ovo za njega. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, ATA Images, youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
IGOR

02.10.2023 14:23

pacenica jadna li je stoka da nema vece aleks je boginja

Lj

03.10.2023 01:29

Jad i beda, svi troje