MAJA MARINKOVIĆ ZAPALILA IZ SRBIJE POSLE RASKRINKAVANJA CARA: Ovo je nekad bilo POSEBNO mesto Aleks i FIlipa! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka posle haosa otišla na odmor!

MAJA MARINKOVIĆ ZAPALILA IZ SRBIJE POSLE RASKRINKAVANJA CARA: Ovo je nekad bilo POSEBNO mesto Aleks i FIlipa! (FOTO)

Foto: pixabay.com, Instagram.com, ATA Images, M. M./ATAImages

Rijaliti zvezda Maja Marinković raskrinkala je juče javno Filipa Cara u prepiskama koje je podelila na društvenoj mreži Instagram, preko kojih se saznalo da joj je bivši učesnik "Zadruge" pisao tokom veze sa trudnom verenicom Aleksandrom Nikolić.

Iako je Car pokušao nekoliko puta da se opere od stvari koje je Maja iznela, ona je priložila video snimak, a nakon toga otkrila da joj je tokom lajva koji je držao njen frizer sve vreme pisao. 

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković obelodanila Careve poruke

- Evo, sad mi piše... Ne radi ga devojka, pa mora da gleda mene preko kamere i samozadovoljava se - napisala je Maja.

Međutim, Maja je danas spakovala kofere i napustila Srbiju. Ona je o ovom putovanju dugo govirla i pominjala da planira svoj put u Pariz, što su neki još tad tumačili kao da provocira bivšeg dečka i njegovu verenicu, jer su nakon završetka "Zadruge 6" boravili u ovom gradu.

Maja je čim je stigla objavila nekoliko fotografija i svima pokazala kako je počela da uživa otkako je sletela. Još uvek nije poznato da li Marinkovićeva ima neki poseban razlog zbog kojeg je došla u Pariz ili je imala želju da obiđe grad ljubavi, ostaje da vidimo iz njenih narednih objava i oglašavanja na društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading