TRUDNA ALEKS SPREMA PAKAO CARU: Odlučila da mu naplati prevaru sa Majom Marinković!

Autor:

Zabava

28.09.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" oglasila se preko svog profila na društvenoj mreži i uputila brutalnu poruku.

TRUDNA ALEKS SPREMA PAKAO CARU: Odlučila da mu naplati prevaru sa Majom Marinković!

Foto: ATA Images

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić juče je potvrdila informaciju da je u trećem mesecu trudnoće, kao i da čeka ćerku sa bivšim verenikom Filipom Carem

Nakon što se saznalo da je Aleks trudna, na društvenim mrežama nastao je opšti haos, a prvo je Maja Marinković objavila privatne prepiske sa Carem, te otkrila da joj je on više puta pisao dok je bio sa Nikolićevom u vezi, kao i da je pobednicu "Zadruge 6" prevario. 

Trudna Aleksandra se oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, a ove dve brutalne poruke, za koje je svima jasno da su se direktno odnosila na Filipa.

Republika

Foto: ATA Images, PINK

Aleks Nikolić, Maja Marinković i Filip Car

Ona je najavila da će ga uskoro raskrinkati i odužiti se za sve loše što joj je priredio dok je u drugom stanju. 

- Uskoro ću gostovati u jednoj emisiji gde ćete čuti apsolutno celu istinu. Kad je neko loš prema vama u trenutcima kad treba da bude najbolji treba to uzvratiti, zar ne? Kasno je za kajanje - poručila je Aleksandra na svom Instagram storiju i uz to stavila sličicu izmeta. 

Republika

Foto: instagram.com

Aleks Nikolić objava sa Instagrama

Nakon toga usledila je još jedna poruka, u kojoj su fanovi odmah pronašli simboliku, jer je poznati da je Pariz u kojem su zajedno bili posle izasla iz šeste sezone rijalitija "Zadruga". 

- Ubio si Pariz u meni, sad će Moskva da ti j*be Mater - napisala je oan pred spvanje. 

Republika

Foto: instagram.com

Aleks Nikolić objava sa Instagrama

Podsećamo, ona se sinoć oglasila putem lajva na TikToku i progovorila o svom drugom stanju i odnosu sa Carem. 

Zbog nje ću se boriti i izdržati sve jer će moja preslatka devojčica imati sve. Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me. Želela sam da budemo u korektim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno ništa - poručila je Aleks, pa dodala:

Ne nerviram se, trudim se da nekako izguram sve ovo. Ljudi desilo se nešto prelepo, nešto što sam uvek želela, jako sam srećna iako okolnosti nisu najbolje, iako je otac takav nažalost. Ja sam saznala par sati pre emisije sa Anom Ćurčić, gospodin je bio upućen u sve. Ja sebe ne vidim pored takvog čoveka, i ne bih ni jednoj osobi na svetu poželela takvog muškarca. Neću učiti dete da ne voli tatu, kad poraste neka radi šta želi. Nisam ovo želela naravno, ali desilo se i šta je tu je, sama ću odgajati dete naravno - dodala je ona.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Aleks Nikolić TikTok lajv

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading