ZARATILE MILJANA I KAČAVENDA! POMENULA I MRTVU MAJKU! Eva šta se dešavalo za crnim stolom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.04.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice Elite su se žestoko zakačile...

ZARATILE MILJANA I KAČAVENDA! POMENULA I MRTVU MAJKU! Eva šta se dešavalo za crnim stolom! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Miljana Kulić i Milena Kačavenda zaratile su za crnim stolom, a koliko je svađa bila ozbiljna, pokazuje i činjenica da je Milena pominjala i svoju nedavno preminulu majku, navodeći da je Nišlijka čak i za to provocirala. 

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić

 

Što se tiče ove Vitni Hjuston za siromašne, odnosno Miljane, ti si jedna budaletina kakvu u životu videla nisam. 70 odsto te se plaši jer letiš ovde kao nindža. Od mog ulaska u ovu kuću, imala si pravo da sumnjaš da sam ovakva ili onakva, trpela sam sve tvoje kritike i komentare, dok nisam počela da mislim drugačije o tebi. Smatrala sam da godinama živiš u rijalitiju. Istolerisala sam godine ovde tvoje u rijalitiju, ljudski sam se postavila prema tebi ovde. Možeš da budeš učesnik 20 godina, nikada ne znaš kada neko iz obezbeđenja može da dođe po tebe, ja se ne bih sprdala sa takvim stvarima, ne bih ti birala stajlinge, nego bih prećutala. Ti si kleptomanka, patološka lažovčina - rekla je kuma, pa je dodala:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda

 

- S obzirom da je tvoja mama vodila kampanju protiv mog povratka ovde, tabletomanko, selektivno se obrušavaš na ljude. Recidiv sam ti pevala jer sam te nazvala lažnom Cecom. Pominjala si moju mamu koja se još nije ohladila, jako je ružno. Videćemo kako ćeš se ti ponašati kada budeš došla u takvu situaciju, rijaliti igračice. Ti si jeftini, prljavi i najniže klase rijaliti igrač. Da ti kažem, tri dana šta ti ideš za mnom i govoriš, a pozivaš se da si neka majka, moja deca to slušaju, a mogu ti reći da je odluka prava da tvojim majčinstvom upravlja tvoja majka. Ovde biram manje zlo, ostavljam Bebicu, a šaljem ovu miksetu - rekla je Kačavenda.

Na ovo joj Miljana naravno nije ostala dužna, pa se nadovezala na konstatacije.

- Ne registrujem ja šta mi ti Milena pričaš. Dugo sam ja u rijalitiju da bih se pecala na tvoje trikofe i forice. Zaobiđi me kad me sretneš i tako ćemo normalno da funkcionišemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading