OVA POZNATA ŽENA JE KAČAVENDINA KUMA: Zgodnu crnku svi znate, nećete verovati o kome se radi (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

05.09.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažna kuma Ane Ćurčić ima svoju, "pravu", poznatu kumu!

OVA POZNATA ŽENA JE KAČAVENDINA KUMA: Zgodnu crnku svi znate, nećete verovati o kome se radi (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milena Kačavenda

Novu učesnicu "Elite", Milenu Kačavendu, svi znaju kao lažnu kumu i nekadašnju najbolju prijateljicu drugoplasirane takmičarke šeste sezone rijalitija "Zadruga", Ane Ćurčić, međutim, sada je otkriveno da bivša supruga Srđana Kačavende, pripadnika voždovačkog klana, ima "pravu" kumu.

Naime, kako navode domaći mediji, kako se ispostavilo da su Milena i Ana samo bile bliske drugarice, Kačavenda sa druge strane ima svoju kumu koja je poznata javnosti i po zanimanju je astrolog.

Kako piše Puls, u pitanju je Ružica Kralj, koja je za pomenute medije i potvrdila ove navode, te je trenutno njena najveća podrška tokom njenog boravka na imanju u Šimanvocima.

Inače, kako je Republika pisala, Milena Kačavenda iza sebe ima brak u kojem je dobila dvoje dece, a na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram mogu se pronaći fotografije njenog sina, koji je po svemu sudeći pravi šmeker i devojke lude za njim, a mnogi smatraju i da je Milenina kopija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading