SEVNULA POZADINA MILENE KAČAVENDE: Kuma se skinula u Eliti, obline samo sevaju po imanju (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

03.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma se skinula u Eliti, obline samo sevaju po imanju!

SEVNULA POZADINA MILENE KAČAVENDE: Kuma se skinula u Eliti, obline samo sevaju po imanju (FOTO)

Foto: promo pink, Mina Dišljenković

Sedmo izdanje rijalitija "Zadruge" sinoć je počelo sa emitovanjem na televiziji Pink, a čak 56 novih učesnika "Elite", kako skromno nosi naziv nova sezona popularnog TV formata, uselili su se na velelepno imanje u Šimanovcima u novom izdanju, među kojima se našla i Milena Kačavenda, koja je javnosti postala poznata kao "kuma" prošlogodišnje učesnice, Ane Ćurčić.

Kačavenda se, naime, po svemu sudeći, od samog početka odlično snašla u rijalitiju, a već tokom prvog dana se razgolitila i pokazala čime raspolaže.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Milena Kačavenda

Naime, Kačavenda se tokom dana skinula u izazovni bikini, koji je, kako ističu komentari na društvenim mrežama, istakao njenu oblu pozadinu u prvi plan, međutim, mnogi su njeno obnaživanje nazvali degutantnim.

"Kuma otvorila sezonu dupeta", "Matorka uvukla kupaći u du*e, fuj", "Kuma je mama", "Baš si za tangice", "U ovim godinama ne nosi se ovakav kupaći", "Bruka živa", samo su neki od komentara ispod sporne fotografije koja kruži društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

Podsećanja radi, Milena Kačavenda je uoči ulaska "Elitu" u izjavi za Republiku je priznala da svojoj bivšoj prijateljici Ani Ćurčić neće pružiti ruku pomirenja, ako i ona bude postala učesnik ove sezone.

- Dobila sam svojih pet minuta, koje ću iskoristiti kako treba. Mislim da sam Ani bila pravi prijatelj, ničim je nisam povredila, ali se definitivno nećemo pomiriti. Ako bude i ona ušla, oribaću joj toalet, to je njeno omiljeno mesto boravka iz "Zadruge 6" - istakla je ona pred ulazak u rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading