OTKRIVAMO SA KIM JE MAJA PROVELA NOĆ NAKON NAPUŠTANJA EMISIJE: Procurela fotka iz starletinog telefona, od Bilala ni traga, ni glasa, a OVAJ muškarac je grli!

Autor:

Zadruga

27.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde se nalazi Maja Marinković!

OTKRIVAMO SA KIM JE MAJA PROVELA NOĆ NAKON NAPUŠTANJA EMISIJE: Procurela fotka iz starletinog telefona, od Bilala ni traga, ni glasa, a OVAJ muškarac je grli!

Foto: ATA Images

Prošle noći ispred televizije Pink odigravala se prava drama! Naime, Kristijan Golubović došao je kako bi se obračunao sa Filipom Carem, koji je odbio da se pojavi u emisiji. Pored Kristijana, tu se našao i Taki Marinković, koji je dopratio ćerku Maju Marinković u emisiju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković napustila emisiju

 

Međutim, kako je vreme odmicalo, emisija je izgubila svaku kontrolu, pa je starleta napustila studio, a sada se pojavila prva fotografija iz porodičnog doma. Naime, Taki je na Instagramu objavio fotografiju sa Majom, na kojoj zajedno poziraju, samo nekoliko sati nakon što je starleta napustila emisiju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

 

- Srce moje - napisao je Taki, a komentari su se nizali jedan za drugim. 

Odmah potom je usledila fotografija i sa porodičnog ručka Takija i Maje na Instagramu, sa psom Leom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

 

Podsetimo, Maji se nije svidelo kako joj se publika obraćala i kakve je reči dobijala od strane Aleksandre, pa je odlučila da demonstrativno napusti emisiju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sa

27.06.2023 20:35

Maja je sa pravom napustila emisiju kao što bi trebslo da napusti svaki zadrugar kad gledaoci ili neko od zadrugara vređa i psuje, postane prost i pretera sa komentatrom ne birajući reči da uvredi. Noćas je emisija izmakla kontroli, Šopićka nije umela da zaustavi i preseče uvrede i da ove žene što zovu postavi na svoje mesto a ne da joj oni vode emisiju. Jednoj ženi šta je baš neukusno vređala, Ivana je dopustila da priča skoro 30 minuta a žena ništa bitno nije rekla osim uvreda. Volim Ivanu kad preseče i otkači glupe komentare koji se ponavljaju ali, Ivana noćas nije to uspela. Treba joj Dušičino iskustvo pa da ljudima koji ne umeju da završe priču nego vređaju, kaže laku noć, to ste već ponovili 10 puta, dosadno je. Zato, pohvale za Ivanin i Majin izgled i odabir odeće a Aleks je izgledala kao da je promašila emisiju. Obukla se kao za predstavu (ulogu) u Trnoružici, Labuđem jezeru ili maturskoj zabavi.