PRVO OGLAŠAVANJE BILALA BRAJLOVIĆA! Razočaran u ljubav nakon SKANDALOZNE PREVARE Maje Marinković, zaključao srce! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.06.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović očajan nakon raskida sa Majom Marinković.

PRVO OGLAŠAVANJE BILALA BRAJLOVIĆA! Razočaran u ljubav nakon SKANDALOZNE PREVARE Maje Marinković, zaključao srce! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković zaprepastila je čitavu javnost snimkom iz kreveta dok pored nje leži nag muškarac. Nije poznato o kome se radi, Maja je pokazala njegovu tetovažu krila koju ima na leđima, uz opis ''Izvini Biki'' i pesmu ''Neverna.''

Maja je takođe za medije izjavila da je situacija alarmantna između nje i Bilala Brajlovića, dok je njen otac Taki Marinković u potpunom šoku.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/lil.brox

Bilal Brajlović se oglasio snimkom na društvenoj mreži Instagra,

Bilal se sada prvi put oglasio nakon prevare koju je doživeo. Naime, on je na svom Instagram profilu podelio snimak iz filma i scenu zaključavanja velikog kofera sa na desetine brava uz opis ''momak nakon što mu devojka slomi srce.''

Očigledno da mu je javna prevara koju je doživeo teško pala, a kako će se dalje odvijati situacija ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading