OSVETA JE SPREMNA! Milica će zagorčati život Bilalu i Maji, uništiće ih!

Autor:

Zadruga

16.06.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović spremna je da uništi vezu BIlala Brajlovića i Maje Marinković.

OSVETA JE SPREMNA! Milica će zagorčati život Bilalu i Maji, uništiće ih!

Foto: ATA Images

Milici Veselinović se srušio svet kada je shvatila da se Bilal Brajlović pomirio sa Majom Marinković i da od njene veze sa njom nema ništa. Milica je odlučila da se osveti Maji i Bilalu, te da im uništi vezu i planove.

- Milica je odlepila za Bilalom, nije ni sanjala ovakvu izdaju sa njegove strane. Zna dobro šta su pričali pod jorganom noćima i nadala se da će leto provesti sa njim, sve je već bila isplanirala, ali on sad veruje Maji. Milica je ubeđena da će ga Maja prvom prilikom šutnuti, ali tad mu se ni ona neće javiti na telefon - priča izvor za Svet i dodaje:

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Marinković i Bilal Brajlović

- Moram da vam priznam, Milica je imala plan da Maji pošalje poruku kao da je Zvezdan Slavnić, jer se Maja i dalje loži na njega, pa kad mu ona odgovori da te poruke prosledi Bilalu. Siguran sam da će ona smisliti kako da ih rasturi jer je sigurna da Maja nije iskrena.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Veselinović

Milica je komentarisala vezu Maje i Bilala nakon rijalitija.

- Ja sebe najviše krivim što sam sebi dozvolila da budem povezana sa pojedincima. I nikome nije normalno da jedan muškarac zreo dozvoli sebi da, nakon onakve prevare, ismejavanja i ponižavanja pređe preko svega, pogotovo što je on držao lekcije o dostojanstvu, nazivao devojke f*tama, a ispada da je čekao da Maja izgustira druge muškarce da bi dočeko svoj red, kao Bebica - rekla je za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading