ZVEZDAN SLAVNIĆ MAJKU IZBACIO NA ULICU: Osvanuli monstruozni detalji, godinama uništavao BOLESNU ŽENU?! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.06.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Slavnić zbog sina robijaša ostala bez ičega!

ZVEZDAN SLAVNIĆ MAJKU IZBACIO NA ULICU: Osvanuli monstruozni detalji, godinama uništavao BOLESNU ŽENU?! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Zvezdan i Slavica

Jedna od gošći sinoćnog izdanja emisije "Narod pita" bila je drugoplasirana učesnica šeste sezone "Zadruge", Ana Ćurčić, koja je tokom svog izlaganja dotakla i bivšeg nevenčanog supruga, Zvezdana Slavnića, i njegove majke Slavice.

Naime, Ćurčićeva se u jednom momentu osvrnula na odnos sa Slavnićevom majkom, te oktrila i kakav je on bio tokom tog perioda, kada je ona bila, kako je sama istakla, njen staratelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6 Narod pita

- Moja deca nisu žrtve, da se razumemo. Nekada mu je smetalo kad je tu njihovo društvo, a njemu se spava, pa meni kaže da ih rasteram, ali to nije sve lomilo na mojoj deci, već na meni. Mnogo toga u našim životima je zavisilo od njegovog raspoloženja, ja sam godinama baratala sa tim - kazala je Ana.

- Da li vam je bilo teško da trpite i gledate njegovu majku koja ima psihičke probleme i da vaša deca budu žrtve nasilja? Dozvolili ste sve to, da vaša deca gledaju i trpe sve to - upitala je gledateljka "Narod pita".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6 Narod pita

On nikada pred mojom decom nije bio agresivan. Njegova majka je ostala bez ičega na ulici, to je žena koju ja poznajem od svoje srednje škole. Gledala sam je i volela mimo Zvezdana, sve što sam za nju uradila, uradila sam jer sam to želela. Moja deca nisu imala trpnju u tom smislu. Njegova majka nije agresivni psihički bolesnik. Ona žena ima depresiju od života i sina jedinica, ona je isto kroz njega izmanipulisana. Sve što je u životu imala, ona je zbog njega dala, prodala, uradila... Ona je napaćena žena, zbog sina je ostala bez ičega! Odmah sam otišla po nju kada su ga uhapsili, moja deca su nju volela. Imala je jednu haotičnu situaciju kojoj je prisustvovao moj sin, o kojoj ne moram sad da pričam. Ostavilo je to naravno utisak na njega, dete će se toga sećati. Žena sa kojom sada pričate je sve vreme bila njen staratelj. Zvezdan je bio kući, a ja sam o njegovoj majci vodila računa, a ona je rekla da sam ja jedno zlo! Ja nju i sada ne mogu da krivim za to, jer verujem da je bila izmanipulisana - govorila je Ana.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, E-Stock/Časlav Vukojičić, ATAImages

Ana Ćurčić sa sinom Lukom, Zvezdan Slavnić

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Masa

17.06.2023 20:48

Ova zena puca od zlobe i besa sto je ostavljena pred celim svetom,da je u stanju da izmislja uvelicava laze samo da bi mu se osvetila.Sto se tice Zvezdanove majke uhvacena je vec u lazi u zadruzi kada je rekla da ona placa dom a kada je pitisnuta spalo je da je podigla pare ssa Zvezdanovog racuna i uplatila kad je o bio u zadruzi.On je ostavio pare i dao joj racun sa koga ce dizati pare.Pricala je da je trgovala sa njom prodavala joj stan trosila iskoristavala je na sve nacine.Sada se okurazila jer vuce dog mucenika Acu svud sa sobom koristi ga njegovo obezbedjenje za decu majku kucice macice lazljivu kumu.Vidi se da je zena pravi kockar ulagala u u preprodaje bitkoine navlacila lakoverne ,slala ,slavnica u kradje trosila njegov novac i bg zna sta sve jos.Zna da je mnogo toga tesko dokazati i stalno napada da svi lazu i da niko nezna nista o njenom zivotu,sto je donekle tacno. jer je zivela dvostruki zivt.