ANA PRIJAVILA ZVEZDANA POLICIJI! Slavnić dobio zabranu prilaska, Ćurčićeva najavila SUDSKI OKRŠAJ! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M,

Zadruga

13.06.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-obrt nakon Zadruge, Ana Ćurčić sprema haos Zvezdanu Slavniću!

Šesta sezona rijalitija "Zadruga" se nedavno završila, a drugoplasirana učesnica, Ana Ćurčić, večeras je jedna od gošći emisije "Amidži šou", međutim, pred sam početak snimanja, mi smo imali priliku da razgovaramo sa njom o svim aktuelnostima nakon superfinalne noći u Šimanovcima.

- Odmorila sam se. Dosta sam stvari odgledala, ali bi mi trebalo još neko vreme da sve lepo sagledam. Posle svega što se meni dogodilo, ništa ne može da me razočara, rekla bih da je većina stvari očekivana posle svega što mi je gospodin radio u mom životu. Postoji, naravno, neko u koga sam se razočarala, ali ne bih navodila - rekla je Ana na samom početku razgovara za Republiku, te otkrila kako je prošao susret sa ćerkom:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić

- Fantastično! Vratila se, bila je na odmoru, super je i uživa sa svojim momkom. Imam punu podršku svoje dece i porodice, mama i tata su super, svi smo okej, sin mi večeras maturira, spremila sam ga za maturu... Čula sam da su devojčice poludele za mojim sinom, ali moram da ih razočaram, Luka je zauzet. Deca mi ništa nisu zamerila, poenta je bila samo da se sretnemo - kazala je Ćurćićeva.

- Pokajala sam se za neke stvari, neke stvari bih uradila drugačije. Narod se podelio, neki misle da sam rijaliti igrač, a neki su prepoznali ono što žene poput mene proživljavaju svakog dana. Žene koje prolaze kroz sve to u mom pogledu sve prepoznaju, pa ja i ne moram ništa da kažem... Da budem iskrena, išla bih do kraja sa Slavnićem! Nisam to uradila iz straha, ali o tome ću tek pričati, ali kad me pitaš, zaista bih to uradila muški kako treba. Moja priča nije ispričana do kraja, mnogo toga je nedorečeno, jer sam bila ućutkavana, ali objasniću sve, to je duboka tema - ističe bivša zadrugaraka, te najavila sudski okršaj sa Zvezdanom Slavnićem:

Republika

Foto: YouTube//Printscreen

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

- Objasniću ko je Slavnić bio u mom životu i šta sam ja proživljavala sa tim čovekom, a to je psihofizičko nasilje! Za laži koje je iznosio, o tome ćemo tek pričati, podnela sam zabranu prilaska, skupila sam advokate i biće krivično gonjen, to sad javno kažem! Javili su mi da je ulazio na moje "lajvove" sa lažnih profila, što mene apsolutno ne zanima, neka radi šta hoće, njegova stvar. Mi ćemo se čuti samo preko suda, ko se sa predatorom sreće ponovo? Niko - zaključuje Ana Ćurčić za Republiku, te priznala da je očekivala pobedu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić Amidži šou

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Goca

14.06.2023 04:13

ti moras da pocnes da zivis,a njega skroz zaboravi on je niko u zivotu

Melanija

14.06.2023 12:22

@Goca - Kako da živi bez njega kada je za njega vezana kao parazit. Svi sa kojim je bila napuštala je zbog Zvezdana i njegove veze rasturala samo da bi bila sa njime. Uselila se u njegov stan i otela ga najboljoj drugarici. Rasturila svoj brak sa dvoje dece i Zvezdanovu brak sa čerkom. Rasprodali stanove u Rimu i Slavičin u Beogradu. Uzela od Zvezdana pare za kiriju i dom za njegovu majku. Sve ti ih "Kuma" potrošila. Dala si joj pare da ti zbrine decu i vodi kampanju i šalje garderobu a Kačavenda "Iz čitulje" ih je sve potrošila za svoju promociju, skupocene prstenje, lažnu veridbu i udaju (napredovali ste, tebi je poginuo budući kum a Kačavendi budući muž) i sve je potrošila da ti nisi imala ni donji veš da promeniš a ostajala si bez garderobe kako si se svađala sa Zadruga rukama od kojih si pozajmljivala. A famozni Roleks? Skinuo ga Aca ("Dragan Bombaš") sa ruke tvoje ćerke. Da nećete Bulićevo ime da istetovirate preko Zvezdanovog? I da, sin ti je stvarno zauzet - promovisao je svog partnera na finalu Zadruge.