ANA PRONEVERILA HILJADE EVRA?! Šok optužbe uživo u programu, isplivali detalji PREVARE sa drugom! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

17.06.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera trese Narod pita!

ANA PRONEVERILA HILJADE EVRA?! Šok optužbe uživo u programu, isplivali detalji PREVARE sa drugom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U sinoćnjem izdanju emisije "Narod pita" našli su se Ana Ćurčić, Zorica Marković i Ivan Marinković, a pored burnih svađa u studiju, telefonskim putem uključila se i Jovana Novakov, poznatija kao Šmizla.

Naime, Šmizla, inače Ćurčićkina bivša drugarica, optužila je Anu da ju je zajedno sa svojim drugom prevarila za pare, a drugoplasirana učesnica šeste sezone "Zadruge" je pozvala istog tog druga da demantuje optužbe.

- Samo da okrenemo mi sad - rekla je Ana i čačkala telefon.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurćić Narod pita

- Ana je bila neverna Zvezdanu i naravno da je nije maltretirao kao što je predstavljala, naravno da je slagala i za*ebala mnoge ljude za pare, zvala je sve moguće poznate ličnosti i veliki pozdrav za Vanju, Kijinu drugaricu, koju je ona smarala da joj vodi profil - rekla je Šmizla.

- Zbog čega je zvala non-stop - pitao je voditelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurćić Narod pita

- Neke zbog emocija, neke zbog para, neke zbog popularnosti... Žana je, hvala Bogu, na vreme shvatila koliko je ološ i lažov, a ja ću proslediti Darku gde me ti i tvoja ćerka molite da njenog druga ne zatvorimo. Tvoja kuma laže! Zato je kuma uzela "Roleks" iz rema i nije dala pare za rem - rekla je Šmizla.

- Zato je kuma uzela "Roleks" iz rema i nije dala pare za rem - rekla je Šmizla, a Ćurčićeva je uključila svog druga preko telefona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurćić Narod pita

- Ej, Brčko, uživo smo. Jovana se uključila, ne pominji ime njenog bivšeg muža s kojim sam te upoznala i koji su uložili novac kod tebe, kao i ja, Ivin dečko i mnogi drugi poznati ljudi... Ona predstavlja kako sam je prevarila za ogromnu količinu para i da joj nisi ništa isplatio! Ja te sada javno molim da kažeš sve vezano za to i da su joj date moje pare koje sam čekala da mi vratiš. Ja prevarant nisam - rekla je Ana.

Republika

Foto: Printscreen Pink, RED TV

Ana Ćurćić i Šmizla Narod pita

- Tačno je, dobila je jednu isplatu, sledeći put je imala na balansu hiljadu i nešto dolara, Ana joj je dala hiljadu evra, to znam, bio je i njen bivši muž... Nije tačno da je Ana varala ljude za pare, a ta žena (Šmizla) ima nekih problema, bila je arogantna i drala se. Ne znam šta da kažem za tu gospođu, mi smo samo jednom imali kontakt. Ana je nju isplatila, dobila je sav balans koji je imala na računu, mene više nije ni zvala. Njen suprug je dobio novac, ja sam bio tu - otkrio je Anin drug preko poziva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurćić Narod pita

- Meni pare date u ruke nisu, dečko je pobegao za Dubai - rekla je Šmizla.

Detaljnije u nastavku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Glas razuma

18.06.2023 10:19

Jadna Ana, ucveljena i ostavljena, ne moze glavu da iscupa od raznih malverzacija i afera!

Koga

15.07.2023 11:32

sve ovo interesuje?Koje su ovo gluposti kojima se oni bave?Koji je ovo svet,gde on zivi?Nikad mi sve ovo nece biti jasno,od rijalitija,voditelja,ucesnika,gledalaca…polusvet.I onda nam djavo kriv.