"NAJPRE ME VREĐALA, A ONDA ME UDARILA GLAVOM U ČELO" Evo šta je pretučena radnica u Domu kulture u Prijepolju rekla u policiji! KAŽE DA JE DIREKTORKA IZUDARALA ZBOG IZVEŠTAJA!

Autor:

Vesti

17.09.2024

00:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnica kaže da se direktorka nije uplašila ni kad joj je pripretila policijom već da joj je rekla ovo...

"NAJPRE ME VREĐALA, A ONDA ME UDARILA GLAVOM U ČELO" Evo šta je pretučena radnica u Domu kulture u Prijepolju rekla u policiji! KAŽE DA JE DIREKTORKA IZUDARALA ZBOG IZVEŠTAJA!

Foto: Ustupljena fotografija

Danas se u Domu kulture u Prijepolju desio veliki skandal, kada je direktorka ove ustanove A.M.H. pretukla šeficu računovodstva Z.S..

Prema iskazu, koji je pretučena radnica dala u policiji a koji možete videti u okviru teksta, do sukoba je došlo pošto je direktorka od Z.S tražila da joj dostavi izveštaj o platama za prva dva meseca ove godine. Kako radnica nije mogla odmah da ih nađe, naknadno je to dostavila direktorki, posle čega je krenula, očigledno žustra prepisaka između dve žene.

 

Kako tvrdi Z.S. nešto kasnije joj je direktorka upala u kancelariju i najpre počela da je vređa. Kako tvrdi, rekla joj je da ne može više sa njom da radi, jer od nje nikad ništa ne može da dobije, da je naziva psihičkim bolesnikom i vređa jer nije porodično ostvarena.

- Na kraju tih uvreda, ista mi se unela u lice i svojim čelom udarila u moje - rekla je u policiji pretučena radnica i istakla da joj je posle toga pozlilo i da je morala da se obrati lekarima čiji izveštaj takođe možete videti u okviru teksta.

Radnica kaže da se direktorka nije uplašila ni kad joj je pripretila policijom već da joj je rekla:

- Zapamtičeš me, zovi ih slobodno - tvrdi radnica i navodi da zlostvljanje direktorke trpi već dugo. jer u njoj A.M.H. uvek traži krivca.

Z.S. nam je rekla pošto su je dala izjavu u policiji da su je lekari jedva otpustili iz bolnice.

- Bila sam u bolnici od 13h do 20h, te da su je lekari jedva pustil kuci, jer ceo dan nisu mogli da mi spuste pritisak i smire otkucaje srca - rekla je ona.

Inače, Republika je uspela da večeras stupi u kontakt i sa direktorkom koju je Z.S. optužila da ju je tukla, ali ona kategorički tvrdi da je "nije ni pipnula"! 

- Odgovorno tvrdim da tu ženu nisam pipnula, a kamoli udarila, i u dalju polemiku se ne bih upuštala. Na raspolaganju sam nadležnim organima gde svoje tvrdnje mogu i da dokažem - rekla nam je direktorka.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading