KONAČNO - VRAĆA NAM SE LIGA ŠAMPIONA! Na otvaranju novog formata šest mečeva na programu

Autor:

Sport

17.09.2024

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekanju je došao kraj!

KONAČNO - VRAĆA NAM SE LIGA ŠAMPIONA! Na otvaranju novog formata šest mečeva na programu

Foto: Tanjug/AP

Žene, padate u drugi plan - konačno se vratila Liga šampiona! Prošlo je dugih tri i po meseca od finala između Real Madrida i Borusije Dortmund, a nadamo se da će baš kao "milioneri" i ove sezone "iskočiti" nego od autsajdera. Najveći favorit da sa trona svrgne Galaktikose svakako je Mančester siti, kao i svake godine, a šansu u novom formatu mogu vrebati i mnogi klubovi koji nisu inače u prvom planu. Zbog toga je i napravljena promena.

Crvena zvezda će takmičenje započeti u četvrtak, ali do tada imamo dve vrlo uzbudljive večeri.

Na otvaranju nove, do sada neviđene, takmičarske sezone, u ranijem terminu od 18:45 časova igraće Juventus - PSV, Jang bojs - Aston vila i Bajern Minhen - Dinamo Zagreb.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Bayern (@fcbayern)

Jasno je da klubovi iz Liga petice ovde važe za izrazite favorite, pre svih Bavarci koji na domaćem terenu zaista nemaju mesta da kiksnu protiv "modrih". Sa druge strane, Jang bojs, koji je i dalje poslednjeplasirana ekipa švajcarskog šampionata traži utehu u Evropi protiv zahuktale Emerijeve čete koja je za vikend napravila ozbiljan preokret protiv Evertona i biće nošena tim samopouzdanjem. Neće ni "Staroj dami" biti nimalo lako protiv prvoplasirane ekipe holandskog prvenstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

Ubrzo po završetku tih duela, od 21 čas, očekuju nas tri još veća spektakla, a derbi prvog kola definitivno je repriza "istanbulskog čuda", odnosno duel dva giganta - Milana i Liverpula. Pored njih, Real Madrid dočekaće Štutgart, a taj duel mogu pratiti Zvezdaši budući da će njihov klub na megdan Nemcima u petoj rundi. Poslednji meč dana igra se u Lisabonu gde Sporting koji ne zna za poraz u domaćem prvenstvu dočekuje Lil.

Sve u svemu, čeka nas izuzetno uzbudljivo veče, a sva dešavanja sa Starog kontinenta možete pratiti na našem portalu.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading