NESREĆAN KRAJ GODINE: Teniserka se povlači zbog povrede, ali iskoristiće vreme na fenomenalan način

Autor:

Sport

16.09.2024

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešila je da se posveti humanitarnom radu

NESREĆAN KRAJ GODINE: Teniserka se povlači zbog povrede, ali iskoristiće vreme na fenomenalan način

Foto: Tanjug/AP

Teniserka iz Tunisa, Ons Žaber, objavila je danas da je primorana da završi sezonu zbog povrede ramena koja je bila izuzetno teška za nju. Na društvenoj mreži "X", Žaberova je izrazila žaljenje zbog ove odluke, ali je istakla da ju je bilo neophodno doneti kako bi se adekvatno oporavila.

Iako završava sezonu zbog povrede, Ons Žaber je najavila svoj povratak na teren na Australijan openu 2025. godine. Planira da iskoristi sledeći period kako bi se posvetila dobrotvornom radu, a potom se vratila u takmičarski ritam.

 

- Ova godina je bila izuzetno teška za mene. Zbog moje uporne povrede ramena, medicinski tim i ja smo doneli tešku odluku da završimo sa ovosezonskom turnejom. Dok koristim vreme kako bih se izlečila, posvetiću se humanitarnom radu, želim da budem sigurna da pravimo razliku u svetu. Hvala vam na velikoj podršci, ne mogu da dočekam da se vratim još jača! Vidimo se ponovo na terenu u Australiji 2025. - poručila je Žaber.

Uspešna karijera i planovi za budućnost

Žaber je propustila Olimpijske igre u Parizu i povukla se sa turnira u Vašingtonu, nakon čega je odigrala poslednji meč na turniru u Torontu. Tokom svoje karijere, postigla je značajne rezultate, uključujući dva finala na Vimbldonu i jedno US opena. Trenutno se nalazi na 21. mestu WTA liste, a njen najbolji plasman je drugo mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading