PRODALI SU PONOŠ I NJEGOV GAZDA DAVNO SRPSKI NAROD NA KOSMETU! Petković o sramoti opozicije: "Neće moći, dok je Vučića"

Autor:

Vesti

16.09.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srpski narod dali su Prištini na tacni"

PRODALI SU PONOŠ I NJEGOV GAZDA DAVNO SRPSKI NAROD NA KOSMETU! Petković o sramoti opozicije: "Neće moći, dok je Vučića"

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug AP, Profimedia

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković reagovao je na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter) na skandalozni tvit lidera stranke Srce i generala u penziji Zdravka Ponoša, koji je u ovom teškom trenutku za srpski narod na Kosmetu rešio da na muci srpskog naroda proba da ponovo zaradi jeftine političke poene kod svojih gazda novim napadom na predsednika Aleksandra Vučića.

 

- Punih džepova, sa tajkunskom Đilasovom apanažom Ponoš bi naš narod na KiM da ostavi bez pomoći! Prodali su Ponoš i njegov gazda davno srpski narod na KiM i predali Prištini na tacni, pa bi sada da ga dokusure! Neće moći, dok je Vučića! P.S. Kurtija Ponoš ni da spomene - objavio je Petković na društvenoj mreži Iks.

Napominjemo da je upravo Zdravko Ponoć, koji je takođe vlasnik hrvatskog pasoša, topio tenkove Vojske Srbije tvrdeći da nam oni nisu potrebni.  Samim tim, njegovo nekadašnje vojničko iskustvo kao načelnika Generalštaba, kao i njegova uloga tokom tog perioda, dodatno ističu njegovu polemičku poziciju.

Kurti spreman da digne vojsku?

U trenutku kada se u Beogradu spominje moguće proglašenje okupacije dela teritorije, odnosno Kosova i Metohije, iz Prištine stiže vest o usvajanju posebnog plana.

Tzv. Vlada u Prištini usvojila je "Nacionalni program za sveobuhvatnu odbranu 'Kosova'".

Kako se navodi u saopštenju kabineta Aljbina Kurtija, nacrt je usmeren ka izgradnji otpornosti i spremnosti društva da se "odupre, reaguje i oporavi u slučajevima prirodnih katastrofa i oružanih napada.

- Sistem u osnovi ima podršku koju građani na dobrovoljnoj bazi daju Kosovskim bezbednosnim snagama u kombinaciji sa drugim strukturama - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading