MEKINTAJER POZIVA DELIJE NA STRPLJENJE: Zvezdin Amerikanac ima recept za dobre rezultate

Autor:

Sport

17.09.2024

00:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće od njega miljenik navijača

MEKINTAJER POZIVA DELIJE NA STRPLJENJE: Zvezdin Amerikanac ima recept za dobre rezultate

Foto: KK Crvena zvezda

Pripremni turnir u Rusiji je gotov, utisci su se slegli, a sada kreće ono pravo. Za četiri dana u Dubaiju Crvena zvezda startuje novu sezonu sa ne toliko novim timom koji je imao sasvim dovoljno vremena da se uigra. I videli smo smo sve vrline, ali i mnoge mane u igri tima sa Malog Kalemegdana. Međutim, možemo da kažemo da su se novajlije veoma dobro pokazale.

Pre svih Uroš Plavšić, a odmah za njim i Kodi Miler Mekintajer. Ništa drugo se nije ni očekivalo od njega, budući da je odmah po dolasku u Zvezdu nagovestio da ima razloga da sa najvećom mogućom energijom nosi crveno-beli dres, što su kasnije i saigrači potvrdili da su videli na pripremama.

Kodi je ostavio odličan utisak u Rusiji i pokazao da želi da bude lider ove ekipe i da se nimalo ne plaši odgovornosti. Nekad je u tom plamenu pravio brzoplete greške, ali svima je jasno da se radi tek o pripremnom delu sezone i da će trener kakav je Sferopulos sve to "skockati".

Samo je bitno da tim veruje u sebe, a Mekintajer tog samopouzdanja svakako ima, što je pokazao i novom objavom na društvenim mrežama.

Sve je u životu proces, sistem. Ako pratiš, rezultati će doći - napisao je Amerikanac na Tviteru.

Podsetimo, Zvezda je na pripremama bila bolja od Jahorine, izraelskog Hapoela i Lokomotive, dok su je tesno porazili Olimpijakos, CSKA i Zenit u borbi za treće mesto na turniru u Rusiji. Sada više crveno-beli nemaju prava na kiks i konačno se nadaju iskoraku u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading