HOROSKOP ZA UTORAK 17. SEPTEMBAR! Bikovi - čuvajte se prevara i manipulativnih ljudi, Strelci - pozitivno iznenađenje!

Autor:

Vesti

17.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan uzbudljiv dan je pred nama, bar tako zvezde kažu, a ipak, samo za jedan znak, danas je "dan D". kada su u pitanju važne životne odluke.

HOROSKOP ZA UTORAK 17. SEPTEMBAR! Bikovi - čuvajte se prevara i manipulativnih ljudi,  Strelci - pozitivno iznenađenje!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, možete se naći pred važnim odlukama. Ulozi su veliki, kao i rizik, pa je bolje da se konsultujete s kolegama. Bikovi, poslovna saradnja s inostranstvom može krenuti silaznom putanjom. Čuvajte se prevara i manipulativnih ljudi. Blizanci, danas može da vam iskrsne neočekivana prepreka na poslu. Pripremite rezervni plan za svaki slučaj. Rakovi, neočekivan zastoj u poslovanju i promena u timu saradnika glavne su teme ovog dana. Reagovaćete brzo i efikasno. Lavovi, dan mogu obeležiti pogoršanje međuljudskih odnosa i konflikt interesa na poslu. Sve zavisi od vaše spremnosti na kompromis. Device, uspeh očekuje sve koje se bave komunikacijama i obrazovanjem. Odlična finansijska situacija.

Vage, izazov dana krije se u mogućnosti da uđete u tajnu vezu. Ipak, ima tu nekih stvari koje vam ne odgovaraju. Škorpije, potrudite se da danas opet ne dođe do ljubomornih scena između vas i partnera. To vam stvara napetost. Strelci, slobodni mogu da upoznaju zanimljivu osobu tokom poslovnog sastanka. Bićete pozitivno iznenađeni. Jarci, danas ćete planirati neko zajedničko putovanje s partnerom. Očekuje vas lep i harmoničan period. Vodolije, stari problemi u vezi mogu ponovo iskrsnuti, ali ćete sada morati da se suočite i rešite sve partnerove nedoumice. Ribe, danas možete upoznati zanimljivu osobu preko prijatelja. One koje su u vezi očekuju zajedničke pripreme za odmor.

Što s zdravlja tiče, Jarce će mučiti glavobolja, Device će imati problema sa vidom...

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading