Višnja za Ispovesti otkrila iskustvo sa pijanim gostima: Pala mi je klapna na oči, gurnula sam ga!

Autor:

Zabava

16.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celu video Ispovest možete gledati na našem Jutjub kanalu Republika TV

Kada su mnogi pomislili da posle pesme "Ederlezi" može da uradi bolju i slušaniju, Višnja Petrović je demantovala mnoge, pa objavila duet sa Urošem Živkovićem "U inat dušmanima", što je bio samo dodatni povod da pevačica bude gost naše emisije "Ispovesti".

Foto: Republika

Višnja Petrović

Inače Višnja je otkrila da se na nastupima neretko susreće sa pijanim gostima koji pređu granicu, pa ona reaguje u zavisnosti koliko je taj neko preterao

- Nikada do sada nisam prekinula svirku, ali sam hiljadu puta bila na ivici, pa se hiljadu puta iskontrolišem, pa mi se dešavalo da pretim u lice ne na mikrofon naravno. Nekad sa nekim ljudima tako moraš. Ja krenem fino, onda potražim pomoć nekoga ko je zadužen za to da sklone čoveka, svakako za nekog ko je ekstremno bezobrazan ima rešenje, ali nikad nisam imala problem sa onim ko slavi - otkriva ona i dodaje:

- Uopšte mi nije prijatno kad mi neko daje bakšiš. Neko će reći ova se folira, ko ne voli pare, ali nije mi prijatno, neznam šta ću sa novcem. Kolege iz benda mi se smeju kad se ja okrenem prema njima sa novcem, ne volim da me neko snima sa novcem u rukama, jednostavno ne znam, ali ne volim sebe tako da vidim, ne kažem za druge kolege. Bakšiš je dobra volja i nagrada nekoga kome je lepo. Ja često pevam ženama i njima dopustim da mi stave pare na bretelu, ali ja odmah uzmem u ruke, takva sam - iskrena je Višnja, koja ma koliko prijatna bila ima momente kada joj dođe žuta minuta na nastupima prema gostima koji preteraju.

Foto: Republika

 

Jednom je kako sama kaže bila na ivici da se pobije

- Ja osetim kad mi neko prilazi sa namerom. Ko me poznaje kaže da ja imam taj univerzalni pogled, ludački sa kojim stavim do znanja šta može, a šta ne, da ti nije palo na pamet. Kad vidim da neko prelazi granicu i preteruje kažem da ga sklone, a imala sam situaciju skoro gde je čovek krenuo da mi da novac, a ja sam nanjušila potencijalni problem jer vidim kako drži novac, pri tom je pijan da mu je glupo i zameriti mu, ja pružam ruku da uzmem, a on povlači novčanicu nazad. Vidi, tad mi je pala klapna, ja sam njega gurnula i malo mi je falilo da ga prebijem, iskreno, ali se onda osvestiš i shvatiš da si na nečijem slavlju, da možeš da nekome isto upropastiš, pa čak i kad te pitaju jel bilo nekih problema,a kažeš sve je ok - rekla je ona između ostalog.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading