BOGDAN SVUDA SA SOBOM NOSI JEDNU STVAR: Ovaj detalj niste primetili u novom izlaganju kapitena (FOTO)

Autor:

Sport

17.09.2024

00:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogi ima svoju amajliju

BOGDAN SVUDA SA SOBOM NOSI JEDNU STVAR: Ovaj detalj niste primetili u novom izlaganju kapitena (FOTO)

Foto: RTS/printscreen

Bogdan u emisiji "OKO magazin"

Kapiten košarkaške reprezentacije SrbijeBogdan Bogdanović, gostovao je ove večeri u emisiji "Oko magazin" na RTS gde je pričao o mnogim temama, a najviše o najsvežijim oko Olimpijskih igara i odlaska Svetislava Pešića sa mesta selektora.

Ipak, devojčicama koje bezuspešno pokušavaju da osvoje Bogdanova srca već godinama, ponovo je zapao za oko jedan detalj. Naime, na društvenim mrežama je jedna korisnica podelila svoju staru objavu na kojoj se vidi Bogdanović kako u više navrata nosi jednu narukvicu oko ruke, da bi dodala sliku iz pomenutog gostovanja i komentar: "Apdejt - još uvek je nosi". Očigledno da za Bogija ovaj komad nakita ima neko posebno značenje, čim ga ne skida.

Podsetimo, Bogdan je govorio o odlasku Karija sa klupe Srbije.

U našoj grupi smo to prokomentarisali… Svi smo odreagovali sa: „Ma…“. Ja mu ne verujem, mislim da će ostati. Znajući koliko smo se približili, koliko smo vremena ulagali da napravimo radnu atmosferu, taj kult (reprezentacije) i pobednički mentalitet koji se teško gradi, a lako izgubi… Treba da prebacimo pritisak na Karija. Nadam se da će sve ići u pravcu da on ostane - poručio je Bogdan i dodao:

On ima neku nenormalnu energiju, ne odustaje, uporan je. Mi kada pričamo, možda se mi tu bunimo, ali kada dođemo u sobu i porazgovaramo, shvatimo da je bio u pravu. On ima dokazano iskustvo, što on kaže: "Nije važno da ga imaš, važno je da znaš da ga koristiš".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading