FUDBALSKA LEGENDA JE VEČERAS PILA PIVO SA BEOGRAĐANIMA: Čuveni golman Liverpula na Terazijama proslavio produžetak velikog partnerstva (VIDEO)

Autor:

Sport

16.09.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ikona Premijer lige treći put u srpskoj prestonici

FUDBALSKA LEGENDA JE VEČERAS PILA PIVO SA BEOGRAĐANIMA: Čuveni golman Liverpula na Terazijama proslavio produžetak velikog partnerstva (VIDEO)

Foto: Republika

Fudbalska i, od večeras jasno, ljudska gromada, čovek koji je najviše puta odbranio jedanaesterac u istoriji Premijer lige (13), sa petim najvećim brojem nastupa na "ostrvu" gde je blistao u dresu Portsmuta, Mančester sitija, Aston vile, Vest Hema, a ubedljivo najveći trag je ostavio - u Liverpulu, gde Dejvid Džejms važi za istinsku klupsku legendu.

Proslavljeni čuvar mreže koji je stajao na golu Engleske u 53 navrata, na tri Svetska prvenstva, proveo je ovo veče u beogradskoj pivnici na Terazijama gde su brojni navijači "redsa" sa ovih prostora imali priliku da porazgovaraju sa velikim Dejvidom Džejmsom.

A povod je bio i više nego emotivan za sve ljubitelje tog kluba - proslava produženja partnerstva Liverpula i Karlsberga koje traje već 32 godine. Nama barem, prvi na pamet pada Fernando Tores, kada se pomenuta pivara dovede u vezu sa "redsima". Čuveni dres sa ogromnim natpisom Karlsberg pamte svi ljubitelji fudbala, tako da je veliko prijateljstvo koje je, kako je Aca Stojanović rekao tokom razgovora sa golmanom, teško održati i na privatnom planu tako dugo, a kamoli na profesionalnom, nastavljeno.

Republika

Foto: Republika

Fernando Tores u čuvenom dresu Liverpula

Pored razgovora sa komentatorom RTS, Džejms je našao vremena za apsolutno svakog fana koji je večeras bio u pivnici. Ljubazno se smejao, popričao sa svima koji su poželeli sliku, autogram, ili pak da zaigraju stoni fudbal sa njim. I zato je na početku teksta pisalo da je od večeras jasno da je Džejms i ljudska gromada.

Njegovi odgovori su sve vreme držali pažnju i zaista se trudio da dočara i slikovito opiše momente iz svoje karijere poput onog kada je zaigrao na poziciji "devetke" u odlučujućoj utakmici sezone u dresu Mančester sitija, ili susreta sa "nezgodnim" navijačima. Pričao je i o najboljih 11 sa kojima je sarađivao tokom karijere, a o svemu tome, kao i o mnogim drugim temama, možete čuti u videu ispod.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading