ISPLIVALI DETALJI TAJNE VEZE MEMEDOVIĆA I MILICE IZ POTERE! Evo šta ih je SPOJILO!

Autor:

Zabava

15.09.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je istina o odnosu voditelja RTS i princeze od znanja!

ISPLIVALI DETALJI TAJNE VEZE MEMEDOVIĆA I MILICE IZ POTERE! Evo šta ih je SPOJILO!

Foto: RTS/printscreen

Voditelj Jovan Memedović, koji se razveo 2014. godine, svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, zbog čega se godinama spekuliše o njegovom emotivnom statusu. Međutim, domaći mediji su jedno vreme brujali da je u vezi sa Milicom Jokanović, tragačicom iz kviza "Potera", ali se ispostavilo da to nije istina. Ipak, tačno je da su njihovi životi po jednom slični i da Memedović razume muku sa kojom se Milica bori već godinama.

Naime, Memedović je postao televizijsko lice sasvim slučajno, dok se redovno prijavljivao na Biro rada. Jednom prilikom, dok je čekao red, ponuđena mu je prilika da se prijavi na konkurs za Jutarnji program RTS-a, i tako je započeo svoju karijeru.

- Kao nezaposlen, mislim da još uvek to pravilo važi, si na Birou nezaposlenih, ali dužan si da svaka tri meseca dođeš, da bi se javio referentu, a on upiše tvoje vreme koje već provodiš kao nezaposlen i tu ti raste neki broj poena ili bodova, kada dođe u situaciju da si na konkursu za radni odnos, onda onaj koji više bodova ima bude primljen - ispričao je on jednom prilikom i dodao:

Republika

Foto: RTS/printscreen

Jovan Memedović

- Jednog dana dolazim da se javim u sobu 101, kad ono 50 ljudi stoji u redu. Ne znam o čemu se radi, gledam, preskočim sve njih, uđem na vrata, vidim tu ženu referentkinju, kažem ‘Kod vas da produžim bodove?’, a ona ‘Ne, ne, ovo je konkurs za televiziju, idite na druga vrata’. Ja odem na ta druga vrata, tu su bila dva čoveka, kad evo ti ga taj jedan, dolazi i kaže ‘Izvini, šta si ti završio? Ja kažem: "Završio sam DIF". Kaže on: "Vidi, ovde smo napravili interni konkurs za Jutarnji program RTS, pa ako te interesuje dođi da porazgovaramo. Nismo računali na nekog difovca, ali možda bi mogao ti, videćemo…" Ja odem, razgovaram sa njima, kaže: "Dobro, ajde, treba nam pet". Već sam ja bio i zaboravio na to, kada su mi se u ponedeljak javili: "Ako biste došli, mi smo se odlučili za Vas". To je bilo bez ikakve pripreme, sudbina. 

Republika

Foto: RTS/printscreen

Jovan Memedović

Upravo je to ono što povezuje voditelja i Milicu Jokanović, koja s druge strane, već godinama čeka stalni posao i nalazi se na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

- Još čekam i nadam se povoljnoj ponudi. Sigurna sam da će jednog dana stići na moju adresu. Do tada preostaje samo da gajim nadu. Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje sam poslednjih godinu i po dana. Iskreno verujem da će se situacija promeniti. Moj prosek je bio relativno visok, a diplomu sam dobila u roku. Kada se čovek dobro organizuje i jasno definište priroitete u profesionalnom usavršavanju, sve je moguće. Naravno, uz rad, trud i odricanja - istakla je još 2021. godine, a stvari se nisu još uvek promenile, prenosi Story.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Milica Jokanović kviz Potera

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Funny

15.09.2024 13:58

Verovatno joj je nedostajao deda pa ga je nasla u Memedovicu.