MOMIROVIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta ukoliko kupuju proizvode na akciji „Najbolja cena“

Autor:

Vesti

16.09.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika povoljnost za građane!

MOMIROVIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta ukoliko kupuju proizvode na akciji „Najbolja cena“

Foto: Tanjug

Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta ukoliko kupuju proizvode na akciji „Najbolja cena“ – u poslednje tri nedelje, broj maloprodajnih objekata širom Srbije, u okviru akcije “Najbolja cena”, značajno je porastao, a ono što je najvažnije da građani danas troše četvrtinu manje novca u svojim budžetima za iste proizvode nego pre početka akcije, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović

- Ono što smo danas mogli da se uverimo je to da je snabdevenost proizvodima koji su deo akcije „Najbolja cena“  i raduje me činjenica da je ova kompanija potrošačima ponudila više proizvoda u okviru jedne kategorije proizvoda tako da smo videli da na akciji imamo više različitih mleka, ulja kao i drugih proizvoda - rekao je ministar Momirović nakon što je danas posetio jednu radnju i dodao da je zabeležen rast prodaje artikala po „Najboljoj ceni“, što znači da su ovi proizvodi prodavani dva do četiri puta više nego pre početka ove akcije.

Podsećamo, Ministar trgovine Tomislav Momirović oglasio se povodom kampanje aktera nekadašnje vlasti protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

- Samo čovek koji nema srama ili koji je 1999. i 2008. godine pobegao iz zemlje može u okolnostima kada je naš narod na Kosovu izložen teroru paravojski Aljbina Kurtija da napada rukovodstvo Srbije. Na najgori način po ko zna koji put u poslednjih trideset godina hoće da nam proteraju stanovništvo i jedino što nam preostaje je da budemo mudri, da trpimo i izdržimo i nekako se ovaj put izvučemo. To ćemo i uspeti ovaj put zahvaljujući politici Aleksandra Vučića i nećemo dozvoliti da nam se ponovi 2001, 2004. ili 2008. na Kosovu kada su proterane desetine hiljada Srba sa naše svete zemlje. Podsetimo se tada je zemlju vodila vlast onih koji optužuju da će se (eventualno, kao da priželjkuju) desiti, baš ono što se desilo dok su oni bili na vlasti.

Miloš Jovanović, Boris Tadić i ostala družina koja je dvanaest godina vodila zemlju, nije iza sebe ostavila samo ekonomsku pustoš, već je svojim nečinjenjem omogućila da se na Kosovu za tih dvanaest godina praktično formiraju sve državne institucije uključujući parlament, vladu, carinu, čak i vojsku, kao i da Kosovo proglasi nezavisnost i da tu kvazi državu priznaju gotovo sve najmoćnije zapadne države.

Danas ti ljudi, ljudi bez srama, isfrustrirani jer ni na jednim izborima ne mogu da izbore više od 5% glasova ili u slučaju bivšeg predsednika Tadića više od 1% ne priliče bivšem predsedniku zemlje tako niski procenti, ali to je druga priča… su spremni da optuže rukovodstvo Srbije za to što Priština zaštićena zapadnim sponzorima krši sve potpisane sporazume, krši ljudska i građanska prava predstavnicima srpskog naroda, sprovodi teror, na kraju krajeva krši i svoj “ustav” kvazi države.

Računali smo mi na sve to i pobediće Srbija.

Samo vaša sramota neće time nestati…“

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading