RAZGOVORI O ZAJEDNIČKIM MOGUĆNOSTIMA U SEKTORU VINOGRADARSTVA: Predsednik Vučić u društvu Siljanovske Davkove na ručku u vinariji (FOTO)

Autor:

Vesti

02.08.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je bio u obilasku Manastira Sveti Prohor Pčinjski sa predsednicom Republike Severne Makedonije Gordanom Siljanovskom Davkovom

RAZGOVORI O ZAJEDNIČKIM MOGUĆNOSTIMA U SEKTORU VINOGRADARSTVA: Predsednik Vučić u društvu Siljanovske Davkove na ručku u vinariji (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u društvu predsednice Severne Makedonije Gordane Siljanovske Davkove na ručku u vinariji Aleksić.

- Sa neskrivenim ponosom sam predsednici @gordana_siljanovska_davkova predstavio odliĉna vina koja Srbija može da ponudi. Ručak u autentičnom ambijentu @aleksic_vina bio je prilika za neformalne razgovore i degustaciju vrhunskih vina iz njihovog podruma. Hvala porodici Aleksić na gostoprimstvu i na tome što na najbolji mogući način predstavljaju našu zemlju.


Sa dragom gošćom i domaćinima sam razgovarao o zajedničkim mogućnostima u sektoru vinogradarstva i turizma. Uveren sam da Srbija i Severna Makedonija u tim oblastima svima mogu mnogo da ponude
- naglasio je predsednik Vučić na Instagramu.

 

 

Da podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je bio u obilasku Manastira Sveti Prohor Pčinjski sa predsednicom Republike Severne Makedonije Gordanom Siljanovskom Davkovom, koja boravi u radnoj poseti Republici Srbiji.

Ovim povodom se predsednik Srbije oglasio na svom Instagram profilu.

- Poželeo sam dobrodošlicu predsednici @gordana_siljanovska_davkova. Ova poseta predstavlja odličnu priliku za jačanje partnerstva i afirmaciju zajedničkih vrednosti Srbije i Severne Makedonije u cilju napretka i razvoja celog regiona. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading