PALMA: TAKOZVANI EKOLOŠKI SKUPOVI OVIH DANA U SRBIJI ČISTO SU POLITIČKI SKUPOVI POLITIČKIH GUBITNIKA!

Autor:

Vesti

02.08.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana, prema formuli "što gore za državu, to bolje za njih", šaka političkih gubitnika iz bivše vlasti od pre 2012, organizuje takozvane ekološke skupove sa navodnom brigom o zaštiti životne sredine

PALMA: TAKOZVANI EKOLOŠKI SKUPOVI OVIH DANA U SRBIJI ČISTO SU POLITIČKI SKUPOVI POLITIČKIH GUBITNIKA!

Foto: Republika

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma komentarisao je dešavanja u Srbiji, a posebno se dotakao takozvanih ekoloških skupova.

Naime, Palma je naglasio da te iste skupove organizuju oni koji su doveli "Rio Tinto" u Srbiju, te da su to čisti politički skupovi političkih gubitnika.

- Ovih dana, po formuli "što gore za državu, to bolje za njih", šaka političkih gubitnika iz bivše vlasti od pre 2012. organizuje takozvane ekološke skupove sa navodnom brigom o zaštiti životne sredine. I to organizuju ostaci onih političkih partija koji su doveli "Rio Tinto" u Srbiju i s njima sklapali ugovore i ko zna kakve aranžmane. Ti, TAKOZVANI EKOLOŠKI SKUPOVI, čisto su politički skupovi političkih gubitnika. Ti njihovi skupovi u stvari zagađuju životnu sredinu, zaustavljaju ekonomski napredak Srbije i truju građane lažima - rekao je Dragan Marković Palama.

On je zatim nastavio: 

 - Jedinstvena Srbija poziva građane da ne nasedaju političkim prevarantima i da slušaju svoju državu, predsednika Srbije Alekssndra Vučića, nadležne organe jer Srbija nikada nije bila jača u istoriji, nego što je danas u svakom pogledu.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je i da je jedan od ti skupova zakazan i u Jagodini: 

- Jedan od takvih takozvanih ekoloških skupova je zakazan i u Jagodini 6. avgusta. I to je jedan od političkih skupova političkih gubitnika koji na taj način pokušavaju da truju naš grad i naše građane, samo zato što ne mogu da podnesu ubedljiv poraz na izborima u Jagodini od Jedinstvene Srbije I SPS. Moja poruka građanima je "ova vlast u Srbiji i Jagodini nikada i nigde neće uraditi ništa protiv svojih gradjana, svojih gradova i sela i svoje države. Ti koji pozivaju na te skupove su politički trovači naših građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading