UZMITE MU PIVO IZ RUKE! NBA legenda oplela po Dončiću!

Autor:

Sport

04.09.2024

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On ne treba Lejkersima.

UZMITE MU PIVO IZ RUKE! NBA legenda oplela po Dončiću!

Foto: Tanjug/AP

Sedmostruki šampion NBA lige, Robert Hori, nedavno je izneo kritike na račun Luke Dončića, istaknute zvezde Dalas Maveriksa. Hori je istakao da bi potencijalni prelazak Dončića u redove Los Anđeles Lejkersa bio loš potez za ovaj tim.

- Koliko će godina imati kad mu istekne ugovor, 31, 32? Ni sada nije među najboljim defanzivcima lige, a to je problem Lejkersa. Moraju da dovedu atletski jake igrače koji mogu da igraju odbranu. Luka to nije. Dončić može da postiže poene kao niko, ali morali bismo da mu uzmemo pivo iz ruku jer on nije tip osobe koji može ostati u formi. On nije ono što Lejkersima treba - rekao je Hori.

Luka Dončić je prošle sezone bio ključni igrač Dalas Maveriksa u finalu NBA lige protiv Boston Seltiksa. Iako su Maveriksi izgubili seriju sa 4:1, Dončić je bio neosporna snaga svog tima. Sa prosečno ostvarenih 33,9 poena, 9,2 skoka i 9,8 asistencija po utakmici, Dončić je pokazao izuzetnu sposobnost da utiče na ishod mečeva i da bude lider ekipe.

Spekulacije o mogućem prelasku Luke Dončića u redove Los Anđeles Lejkersa podigle su dosta prašine među ljubiteljima košarke. Dončićeva mladost i izuzetna igra u prošloj sezoni čine ga atraktivnim potencijalnim pojačanjem za bilo koji tim, uključujući i Lejkerse. Međutim, Robert Hori ističe da bi Lejkersi trebalo da razmotre pažljivo pre nego što eventualno angažuju Dončića, imajući u vidu potrebe tima i specifičnosti igračkog stila mladog Slovenca.

Iako su Horijeve kritike prema Luki Dončiću izazvale različite reakcije u košarkaškoj javnosti, jasno je da Dončićeva igra ostavlja snažan utisak na NBA sceni. Pitanje njegovog eventualnog prelaska u Los Anđeles Lejkerse ostaje otvoreno, ali je sigurno da će ova tema i dalje intrigirati ljubitelje košarke širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading