LEBRON JEDNU STVAR ZABRANIO SVOM SINU! Ovo niko nije očekivao od njega (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2024

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti istorijski momenat za NBA ligu.

LEBRON JEDNU STVAR ZABRANIO SVOM SINU! Ovo niko nije očekivao od njega (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lebron i Broni Džejms

Retko kada se u svetu sporta dešava da otac i sin zaigraju zajedno, ali upravo takva situacija se desila u Los Anđeles Lejkersima. Lebron Džejms, jedan od najvećih košarkaša svih vremena, će zaigrati sa svojim sinom Bronijem, što će definitivno biti istorijski momenat za NBA ligu.

U jednom nedavnom podkastu, Lebron je otkrio kako će ga Broni zvati na terenu.

- Već smo raspravili to, ne sme da me zove "tata" na radnom mestu. Čim se vratimo na naš posed i vrata se zatvore, može da me zove tata ponovo. Može da me zove '23' ili Bron. Može da me zove i GOAT ako hoće, to je na njemu (smeh). Ali meni je lako jer ga zovem Broni već dugo, ne zovem ga sine. Meni je lakše nego njemu. Ali ne može trčati kontranapad i govoriti "tatice dodaj mi loptu, tatice", to ne može - objasnio je Lebron.

 

 

Ova situacija postavlja pitanje kako će Lebron i Broni balansirati odnos oca i sina sa odnosom saigrača na terenu. Kako će njihov odnos uticati na njihove performanse i kako će se nositi sa pritiskom koji dolazi sa takvom jedinstvenom situacijom? S obzirom na Lebronovu izuzetnu karijeru i veštine, očekivanja su visoka za Bronija, ali je važno imati na umu da je on tek na početku svoje košarkaške karijere.


U svakom slučaju, sigurno je da će ova neobična situacija privući pažnju ljubitelja košarke širom sveta i da će Lebron i Broni biti pod lupom medija dok zajedno budu igrali za Lejkerse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading