EMOTIVNA PORUKA CRVENE ZVEZDE: Pogledajte kako se klub oprostio od legendarnog muzičara! (FOTO)

Autor:

Sport

04.09.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zaboravite njegovu ljubav prema klubu...

EMOTIVNA PORUKA CRVENE ZVEZDE: Pogledajte kako se klub oprostio od legendarnog muzičara! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda je sa velikom tugom primio vest o smrti Borislava Bore Đorđevića, frontmena kultne rok grupe "Riblja Čorba", koji je preminuo u 72. godini u bolnici u Ljubljani. Ova tužna vest ostavila je dubok trag kako u svetu muzike, tako i među brojnim navijačima Crvene zvezde.

Bora Čorba, kako ga je voleo nazivati, bio je veliki Zvezdaš koji je svoju ljubav prema klubu iskazivao na različite načine. Bio je redovan gost na gostujućim utakmicama košarkaša Crvene zvezde, pružajući im podršku i bodreći ih svojim prisustvom. Njegova predanost klubu bila je istinska i duboka, što je ostavilo neizbrisiv trag u srcima mnogih navijača.

Bora Čorba je bio ne samo muzičar i roker, već i istaknuti pesnik čija su dela ostavila dubok pečat u svetu umetnosti. Kroz tekstove svojih pesama, prenosio je snažne poruke i emocije, osvajajući srca publike širom regiona. Sa preko 10 zbirki pesama, Bora Čorba je ostavio dubok trag u svetu književnosti, stvarajući dela koja će živeti i nakon njega.

Republika

Foto: e-stock

Umetnik, roker, pesnik, ZvezdaŠ: Bora Đorđević

Njegove pesme poput "Ne veruj im sine", "Pobeda" i "Život" ostaju večna inspiracija i podsećanje na njegovu umetničku veličinu. Kroz svoju muziku, Bora Čorba je ostavio neizbrisiv pečat i svoje delo će živeti među Zvezdašima večno.

Crvena zvezda je na svom zvaničnom sajtu objavila emotivnu poruku u kojoj se izražava saučešće povodom gubitka velikog umetnika, pesnika i Zvezdaša. Njegova predanost klubu i neizmerna ljubav koju je iskazivao prema Crvenoj zvezdi, ostaće upamćena kao deo njegovog nasleđa.

Bora Čorba će zauvek ostati u srcima svojih fanova, kao neko ko je svojim delima obogatio muzičku i književnu scenu, ostavljajući neizbrisiv trag koji će živeti i nakon njega. Neka mu je večna slava i hvala!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading