DIVNE VESTI IZ DOMA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Samo devet mesesi nakon što je dobila sina pevačica OGLASILA NA SVA ZVONA!

Autor:

Zabava

02.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke samo pljušte!

DIVNE VESTI IZ DOMA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Samo devet mesesi nakon što je dobila sina pevačica OGLASILA NA SVA ZVONA!

Foto: PrintscreenInstagram/Marija Serifovic

Marija Šerifović

Pevačica Marija Šerifović obradovala je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je podelila delić slavlja povodom devetog meseca života svog sina.

Uz fotografiju malenog nasmejanog dečaka, Marija je napisala emotivnu poruku: "Lepi moj mali čovek najlepši", dok je pored njega stajala čestitka koja je označavala ovaj poseban dan.

Foto: Instagram.com/Marija Serifovic

Mario Šerifović

Marija nosi fiksnu protezu

Osim slavlja svog sina, Marija Šerifović je otkrila svojim pratiocima i razlog zbog kojeg nosi fiksnu protezu u 39. godini. Kroz šalu, pevačica je objasnila da je odlučila da vrati fiksnu protezu i na gornju i na donju vilicu, umesto da je skine. Razlog za to leži u činjenici da je rođena sa četiri zuba manje, što je uticalo na njen zagrižaj i celokupan izgled vilice. Ovaj detalj iz privatnog života poznate pevačice sigurno je iznenadio mnoge, ali pokazuje koliko je važno brinuti se o oralnom zdravlju i kako male stvari mogu imati veliki uticaj na svakodnevni život.

 - Inače, umesto da skinem gornju fiksnu, ja sam juče vratila ponovo i donju. Ja ću da se ubijem - našalila se Marija.

- Ako kojim slučajem bilo koga interesuje, što ja kao osoba za 39 godina nosim proteze, to je što sam ja rođena sa četiri zuba manje po rođenju. Znači, dole imam dvojku, pa trojku, a gore imam keca pa trojku. Znači, gore nemam druge dvojke, a dole druge jedinice, znači četiri po rođenju. I opet mi je mala vilica, zagrižaj nije sređen... Znači horor - požalila se ona. 

Razmišljanja o bratovljevoj smrti

Nedavno je Marija Šerifović otkrila javnosti detalje o smrti svog brata. Kroz emotivna razmišljanja, pevačica je istakla posebnu vezu koju je imala sa svojim bratom, čime je osvetlila neke do sada nepoznate aspekte svog života i porodične tragedije koju je doživela.

Kroz ove intimne ispovesti, Marija Šerifović pokazuje da je, pored svoje uspešne karijere, i obična osoba sa svojim privatnim radostima i tugama. Njena iskrenost i otvorenost prema javnosti sigurno će joj doneti još veću podršku i simpatije njenih fanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading