BORU ČORBU DOKTORI POGREŠNO LEČILI?! Isplivali šok-detalji o zdravstvenom stanju rokera, ovome se niko nije nadao!

Autor:

Zabava

03.09.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je izgleda drugačija nego što se mislilo...

BORU ČORBU DOKTORI POGREŠNO LEČILI?! Isplivali šok-detalji o zdravstvenom stanju rokera, ovome se niko nije nadao!

Foto: Shutterstock, ATA images

Bora Đorđević, frontmen kultnog benda "Riblja čorba", i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Ljubljani, gde se bori sa teškim zdravstvenim problemima. Nažalost, Bora je intubiran i smešten na posebnom odeljenju, zbog čega su posete strogo zabranjene. Ipak, njegova supruga Dubravka ima posebno odobrenje da bude uz njega čitav dan, što je izuzetak u ovakvim situacijama.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Đorđević

 

Naime, kako prenose pojedini mediji, bolnica u kojoj je Bora zatražio pomoć ne leči rokera kako treba, što potvrđuju i njegovi prijatelji.

Foto: Shutterstock, ATA Images

Bora Đorđević

 

- Oni su danima razgovarali sa pulmolozima i raznim stručnjacima sa drugih klinika, što državnih, što privatnih. Ono što je zaključak svih njih jeste da je Bora prerano priključen na respirator i da je rano uvede u veštačku komu. Oni tvrde da je trebalo da se uradi sve pre nego što se dođe do tog radikalnog postupka - priča Borin prijatelj, prenosi Skandal. 

Cela njegova ekipa imala je želju da se Đorđević leči u Beogradu. Međutim, njegovo zdravstveno stanje bilo je toliko loše da je da nije bio sposoban za takav transport. Nisu mogli da ga prebace ni helikopterom i za to je bilo rizično. Oni su ubeđeni da bi situacija bila mnogo bolja da se Bora lečio u Beogradu. Uprkos svemu, Borin menadžer, kao i njegova porodica, stava su da je Kliničko bolnički centar u Ljubljani dao sve od sebe da Bori pomogne na najbolji mogući način, prenosi pomenuti list. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading