REPUBLIKA SAZNAJE: Poznato da li se Ivica Iliev vraća u Partizan! Evo šta je legenda kluba rekla za naš portal!

Autor:

Sport

04.09.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko neće da radi u Partizanu!

REPUBLIKA SAZNAJE: Poznato da li se Ivica Iliev vraća u Partizan! Evo šta je legenda kluba rekla za naš portal!

Foto: Starsport

Juče je osvanula vest da Partizan napušta sportski direktor, Ivica Kralj, a da će na njegovo mesto doći Ivica Iliev. Kako je preneo tada Telegraf, proslavljeni golman je trebao prvi da napusti rukovodeće mesto u crno-belom taboru, iako navijačima oči daleko više bodu direktor Miloš Vazura i predsednik u ostavci već godinu dana Milorad Vučelić.

Međutim, kako je Republika saznala, Ivica Iliev ipak se neće vratiti u Partizan, a to je i legendarni fudbaler potvrdio za naš portal.

- Nisam se vratio - poručio je Iliev.

Foto: Starsport

Neće da radi u Partizanu: Ivica Iliev

Ivicu Ilieva karakteriše sedmogodišnji mandat na čelu sportskog sektora Partizana, tokom kojeg je klub osvojio dve šampionske titule i redovno nastupao u evropskim takmičenjima. Međutim, nakon njegovog odlaska, klub je izgubio kontinuitet i stabilnost u prelaznim rokovima, što je dovelo do problema u sastavljanju kvalitetnog tima.

S druge strane, Ivica Kralj, igračka legenda kluba i jedan od najboljih čuvara mreže u novijoj istoriji Partizana, sada će morati da se prilagodi novoj ulozi unutar kluba. Iako je ostavio dubok trag kao igrač, posao sportskog direktora zahteva drugačije veštine i sposobnosti.

Ovo samo govori koliko je situaciju u Partizanu na nezavidnom nivou i da zapravo niko neće da se upusti da radi u ovakvom stanju. Crno-beli proživljavaju teške dane, a navijači još uvek bojkutuju utakmice na domaćem terenu, što je veoma poražavajuće za vladajuću strukturu kluba koja sebično ne pušta fotelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading