ČETVRTA MEDALJA ZA SRBIJU! Bravo Borislava - Budućnost je ženskog roda!

Autor:

Sport

04.09.2024

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je ponos Srbije!

ČETVRTA MEDALJA ZA SRBIJU! Bravo Borislava - Budućnost je ženskog roda!

Foto: www.profimedia.rs

Srpska parastonoteniserka Borislava Perić Ranković ostvarila je izuzetan uspeh na Paraolimpijskim igrama u Parizu, osiguravši novu medalju za našu selekciju. Nakon osvajanja bronzane medalje u dublu sa Nadom Matić, Borislava je trijumfovala u dramatičnom meču protiv Megan Šaklton, plasiravši se u polufinale turnira.

U pravom trileru, Borislava Perić Ranković je slavila protiv Britanke Megan Šaklton rezultatom 3:2 (12:10, 9:11, 11:1, 10:12, 11:8). Posebno uzbudljiv bio je peti set, gde je rezultat bio izjednačen (8:8), a naša parastonoteniserka je uspela da vezane tri poena i time obezbedi sebi bronzano odličje, ali i šansu za ulazak u finale.

Ovaj trijumf donosi Srbiji još jednu medalju na ovogodišnjim Paraolimpijskim igrama, čime se Borislava Perić Ranković ističe kao jedna od najuspešnijih sportistkinja našeg paraolimpijskog tima.

Foto: www.profimedia.rs

Borislava se raduje nakon trijumfa

Pored pojedinačnog uspeha, Borislava je zajedno sa Nada Matić već osvojila bronzanu medalju u dublu, a sada ima priliku da se bori za još sjajnije odličje u pojedinačnoj konkurenciji.

Borislava Perić Ranković još uvek ne zna svoju protivnicu u polufinalu, ali jedno je sigurno - ona se već okitila novom medaljom za Srbiju i spremna je da pruži svoj maksimum u borbi za finale, te eventualno i za zlatno odličje.

Ovaj uspeh Borislave Perić Ranković dodatno ističe njenu izuzetnu sportsku veštinu i upornost, te donosi još jedan veliki sportski trenutak za Srbiju na Paraolimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading