NIKO NEĆE U PARTIZAN: Već viđeni naslednik Milorada Vučelića ne planira da dođe u Humsku

Autor:

Sport

04.09.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotelja crno-belih je izgleda previše užarena.

NIKO NEĆE U PARTIZAN: Već viđeni naslednik Milorada Vučelića ne planira da dođe u Humsku

Foto: Starsport

Delovalo je jutros da se našao neko ko ima dovoljno hrabrosti, da ne kažemo ludosti, da se uhvati u koštac sa svim problemima u fudbalskom klubu Partizan, ali to je izgleda mrka kapa. Spekulacija je glasila da bi Milija Babović trebalo da postane novi predsednik, zamenjujući Milorada Vučelića koji već više od godinu dana obavlja funkciju "predsednika u ostavci".

Republika

Foto: Starsport

U Humskoj i dalje samo kao gost: Milija Babović

Međutim, od toga izgleda nema ništa. Stefan Babović, sin Milije Babovića, potvrdio je na društvenim mrežama da njegov otac neće preuzeti tu funkciju, ističući da porodica već godinama pruža finansijsku podršku kako fudbalskom, tako i košarkaškom klubu Partizan. I to iz čistog altruizma.

- Pomažemo porodično godinama finansijski KK Partizan i FK Partizan, a on lično duže od dve decenije, bez ikakvog interesa, naprosto ljudska gromada. Bežimo od lične promocije, te novinskih natpisa. Mi pomažemo jer tako osećamo. Hvala, prijatno - napisao je Stefan Babović na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/babovic_stef

Objava Stefana Babovića

Milija Babović je već nekoliko puta bio spominjan kao mogući "spasilac" crno-belih, ali njegov dolazak do sada nije bio ostvaren. U junu je bio u fokusu kada je Aleksandar Stanojević najavio značajne promene u vrhu kluba, te je čak bilo reči o Babovićevom učešću u Upravnom odboru, pa čak i kao potpredsedniku, da bi sada, prema najavama, mogao postati predsednik.

Milija Babović je poznati biznismen, suvlasnik kompanija "Verano motors" i "Fashion Company", te suvlasnik kompanije "Victoria Group". Njegovo ime se pominjalo i u vezi sa ulaskom u Upravni odbor FK Partizan. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading