DA MRKELA NIJE OČEKIVAO CVEĆE?! Kragujevčani tvrde da je čelnik Zvezde provocirao, pa je napadnut topovskim udarom

Autor:

Sport

04.09.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo za šta iz Radničkog 1923 optužuju sportskog direktora crveno-belih.

DA MRKELA NIJE OČEKIVAO CVEĆE?! Kragujevčani tvrde da je čelnik Zvezde provocirao, pa je napadnut topovskim udarom

Foto: Starsport

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela zadobio je povredu lista noge nakon što su navijači Radničkog 1923 iz Kragujevca bacili topovski udar na deo tribine gde su bili smešteni članovi uprave srpskog šampiona posle sinoćnje utakmice sedmog kola Superlige koja je završena pobedom crveno-belih sa 1:0.

Povodom skandaloznog incidenta u Gornjem Milanovcu, gde je susret odigran jer se "Čika Dača renovira", oglasio se i sam Mrkela. On tada nije krio kako se oseća, već je usput direktno optužio čelnike Radničkog 1923 da stoje iza napada.

Republika

Foto: Starsport

Žrtva huligana: Sportski direktor Zvezde

- Zgrožen sam onim što se dešavalo u Gornjem Milanovcu i situacijom u kojoj se našla Crvena zvezda. Vođa kluba, a očigledno i navijača je veliki dramaturg, Feđa Dudić koji je sedeo na klupi i očigledno odatle, od početka, konstantno i besprimerno vršio pritisak. U toj loži je bila i devojčica od 10 godina, koja je tim udarima povređena. Zvezda sve češće nailazi na ogromne količine mržnje uperene iz Radničkog. Nigde i nikada nisam video tu količinu mržnje, ne sportskog rivaliteta, nego baš mržnje i kompleksa. Dočekani smo kao u Đakovicu da smo došli. Neko nešto mora da uradi po tom pitanju, jer vidim da su i sudiju pogodili flašom i misle da će im i to proći - poručio je Mrkela.

Republika

Foto: FK Crvena Zvezda

Rana na Mrkelinoj nozi posle napada topovskim udarom

Danas je stigao jednako brutalan odgovor sa "Čika Dače", koji je doduše veliko gradilište, pa je zato utakmica i igrana u Gornjem Milanovcu.

- Moramo da se oglasimo i izrazimo žaljenje što je jedan funkcioner tako velikog kluba dao sebi za pravo da svojim neistinama obmanjuje narod i u isto vreme tako nevaspitano i bahato govori i baca ljagu na naš klub, navijače i trenera. Nije Radnički Kragujevac Đovani Gali, pa da ga se Mitar Mrkela tako uplaši. A ni Mitar Mrkela nije Crvena zvezda, već samo prolaznik kroz bogatu istoriju kluba sa Marakane. Podsećamo sportskog direktora Crvene zvezde na njegovo nevaspitano i neprimereno gestikuliranje upućeno ka navijačima Radničkog posle pobedonosnog gola Zvezde - bili su brutalni iz Radničkog 1923, a onda su došli na ivicu sportskog obraćanja, doduše, tvrde, da su samo opisali šta se desilo:

Republika

Foto: Starsport

Prozvan imenom i prezimenom: Feđa Dudić

Žao nam je što je čovek ozbiljne funkcije i još ozbiljnijih godina dozvolio sebi da iz lože stadiona navijačima pokazuje srednji prst i simulira scene polnog opštenja neprimerene huliganu, a kamoli funkcioneru takvog kluba. Može se i na video-snimcima videti kod koga je Mitar Mrkela izazvao revolt primitivnim ispadom. I zašto su sredovečni ljudi i simpatizeri izgubili živce gledajući prostačko ponašanje Zvezdinog direktora. Da li je očekivao cveće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading