RADONJIĆ JE ŽELEO DA SAKRIJE OVAJ DETALJ! Nemanjina devojka se odmah pohvalila - Evo koji broj je odabrao u Zvezdi! (FOTO)

Autor:

Sport

04.09.2024

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je zvanično.

RADONJIĆ JE ŽELEO DA SAKRIJE OVAJ DETALJ! Nemanjina devojka se odmah pohvalila - Evo koji broj je odabrao u Zvezdi! (FOTO)

Foto: Starsport

Poslednjeg dana prelaznog roka, Crvena zvezda je aktivno radila na jačanju svog tima, posebno kada je reč o igračima koji mogu da se takmiče u Ligi šampiona. Tog dana stigli su Silas iz Štutgarta, Rade Krunić iz Fenerbahčea i Nemanja Radonjić iz Torina. Posebno interesantno bilo je povezivanje krilnog fudbalera Nemanje Radonjića sa Crvenom zvezdom tokom celog leta, a konačno se odlučio da prihvati ponudu kluba iz Beograda. Radonjić je potpisao za Crvenu zvezdu, a zanimljivo je da je njegova devojka, Isidora Kadijević, otkrila koji broj je odabrao - kao i u prethodnom mandatu, Radonjić će nositi broj "49".

Jedno od pojačanja Crvene zvezde jeste Silas iz Štutgarta. Ovaj mladi fudbaler je privukao pažnju svojim talentom i veštinom, te se očekuje da će uneti novu energiju u tim. Dolazak Silasa na Marakanu predstavlja značajan korak za Crvenu zvezdu, posebno u kontekstu planova za naredna takmičenja.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen/izzadorable

Neke stvari se ne menjaju: Nemanja Radonjić sa brojem 49

Još jedno značajno pojačanje za Crvenu zvezdu jeste dolazak Rade Krunića iz Fenerbahčea. Krunić je iskusni vezista koji će svojim znanjem i iskustvom doprineti jačanju sredine terena Crvene zvezde. Njegov dolazak predstavlja važan korak ka ostvarenju sportskih ciljeva kluba.

Nemanja Radonjić, krilni fudbaler koji se vraća u Crvenu zvezdu iz Torina, izazvao je posebno interesovanje javnosti. Njegov povratak na "Marakanu" bio je tema tokom čitavog leta, a konačno se ostvario poslednjeg dana prelaznog roka. Radonjićeva odluka da ponovo obuče dres Crvene zvezde izazvala je veliku pažnju navijača, a izbor broja  kao i u prethodnom mandatu dodatno je istakao vezu između ovog fudbalera i kluba.

Ovim dolascima, Crvena zvezda je pokazala ozbiljnost i ambiciju u jačanju svog tima, te se sa nestrpljenjem očekuju nove utakmice i rezultati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading