BOGDANOVIĆ SE OPROSTIO OD BORE! Košarkaš je uputio SRCEPARAJUĆE stihove legendarnom rokeru - "Nije mi ništa!"

Autor:

Sport

04.09.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna poruka košarkaša.

BOGDANOVIĆ SE OPROSTIO OD BORE! Košarkaš je uputio SRCEPARAJUĆE stihove legendarnom rokeru - "Nije mi ništa!"

Foto: Srđan Januš, Republika

Današnji dan je tužan za mnoge ljubitelje muzike širom Srbije, jer je legendarni roker Bora Đorđević preminuo u 72. godini života. Oproštaj od njega stigao je na različite načine, a jedan od njih je i emotivna poruka koju je na svom Instagram profilu podelio košarkaš Bogdan Bogdanović.

Na svojoj Instagram priči, Bogdan je postavio Borinu sliku i uz nju stihove iz poznate pesme "Rekla je" koja potiče iz albuma "Pokvarena mašta i prljave strasti" iz 1981. godine. Izdvojio je stihove: "Rekla je: 'Sve je u redu', rekla je: 'Zagrli me jače', rekla je: 'Nije mi ništa'", ostavljajući tako poruku opraštanja od velikog muzičara. 

Foto: Instagram/Printscreen/bogdanbogdanovic

Bogdan Bogdanović se oprostio od Bore Đorđević

Ova gesta Bogdana Bogdanovića pokazuje kako je Bora Đorđević ostavio neizbrisiv trag u srcima mnogih ljudi, pa čak i među sportistima i javnim ličnostima koji su ga poštovali i voleli.

Bora Đorđević bio je ne samo roker već i pesnik i tekstopisac čije su pesme ostavile dubok i trajan utisak na muzičku scenu. Sa čuvenim rok bendom "Riblja Čorba", Bora je stvarao muziku koja je odjekivala generacijama i ostavila neizbrisiv pečat na jugoslovenskoj i srpskoj rok sceni.

Njegove pesme su se izdvajale po otvorenosti, iskrenosti i često su se bavile aktuelnim društveno-političkim temama, stvarajući tako značajan i prepoznatljiv muzički identitet.

Njegova smrt izazvala je talas emotivnih oproštaja i reakcija širom zemlje. Mnogi su se setili njegovih nastupa, pesama i uticaja koji je imao na muzičku scenu. Fanovi su se okupili na društvenim mrežama kako bi podelili svoje uspomene i izrazili saučešće porodici i prijateljima. Bora Đorđević će zauvek ostati upamćen kao neponovljiva muzička ikona koja je obeležila jednu epohu i inspirisala brojne generacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading