SILASOVO OBLAČENJE JE U SVETU HIT, ALI ŠTA ĆE REĆI DELIJE: Stil Zvezdine munje je diskutabilan za naše podneblje (FOTO)

Autor:

Sport

04.09.2024

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ništa drugo bar svuda privlači pažnju.

SILASOVO OBLAČENJE JE U SVETU HIT, ALI ŠTA ĆE REĆI DELIJE: Stil Zvezdine munje je diskutabilan za naše podneblje (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Silas Katompa Mvumpa (25) je najveća bomba Crvene zvezde. Na Marakani su ostvarili senzacionalan transfer dogovorivši dolazak napadača Štutgarta, koji će na pozajmicu stići u redove beogradskog kluba. Ono što čini ovaj transfer još impresivnijim jeste činjenica da će Crvena zvezda po završetku sezone platiti čak 10.000.000 evra za ovog talentovanog fudbalera, pod uslovom da reši da ga zadrži.

Imajući u vidu da je jedan od najbržih fudbalera Bundeslige, o čemu je Republika prva pisala, nema sumnje da bi mogao da opravda poverenje i uloženi novac i da zadobije naklonost delija. Međutim, pre toga mora da prođe "modni test", a imajući u vidu kako se oblačio dok je igrao u Nemačkoj, po ovdašnjim standardima bi verovatno pao!

Naime, fotografije koje Silas kači na društvenim mrežama govore da on prati svetske modne trendove koji su tamo negde hit, ali na prostoru Srbije i Balkana su krajnje diskutabilni. Tako je jedna od poslednjih slika ona na kojoj Silas nosi sivu odevnu kombinaciju, ali bermude na njemu više liče na suknju, dok gore nosi sako koji teško da bi se u Srbiji mogao naći na muškom odeljenju, kao i košulja ispod njega. Tu su i sandale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silas (@katompa_silas)

 

Da voli da se obuče tako da privlači pažnju vidi se i na njegovim ostalim objavama. Šarene patike su pod obavezno, kao i razni mantili. Ono što se da primetiti je i da voli da obuče kockasto odelo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silas (@katompa_silas)

 

Samo problem može nastati ako na Marakanu dođe u jakni koju je nosio pretprošle zime. U pitanju je ćebasta jakna u dezenu crveno-belih kockica, koje su u stvari šahovnica. A poznato je da takva šahovnica, kao na zastavi Hrvatske, baš i nije dobrodošla u Srbiji, pogotovo ne na Marakani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silas (@katompa_silas)

 

Pogledajte ostale Salasove odevne kombinacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading