TRAGIČNE VESTI: Poginula čuvena zvezda NHL-a!

Autor:

Sport

30.08.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati sportista i njegov brat izgubili život posle stravične nesreće.

TRAGIČNE VESTI: Poginula čuvena zvezda NHL-a!

Foto: Profimedia

U četvrtak uveče, svet hokeja je zavijen u crno kada su Džoni Godro, poznat kao "Johnny Hockey", i njegov mlađi brat poginuli u saobraćajnoj nesreći dok su vozili bicikle. Nesreća se dogodila kada je vozilo, čiji je vozač bio pod dejstvom alkohola, udarilo braću sa zadnje strane, nanoseći im smrtonosne povrede. Ova tragična vest je potresla mnoge, kako ljubitelje hokeja širom Severne Amerike, tako i porodicu i prijatelje nastradalih.

Policija države Nju Džersi saopštila je da se vozač sumnjiči da je bio pod dejstvom alkohola i optužen je za izazivanje smrti vozilom. Trenutno je zatvoren u "Salem County Correctional Facility", dok se istražuje ovaj tragičan slučaj. Ova vest je podstakla raspravu o važnosti vožnje pod uticajem alkohola i naglasila potrebu za strožijim merama kako bi se sprečile slične nesreće u budućnosti.

Džoni Godro je bio voljeni hokejaš, ali pre svega voljeni muž, otac, sin, brat i prijatelj. Sa 11 profesionalnih sezona u ligi, gde je igrao za "Calgary Flames" i trebao je da započne svoju treću sezonu sa "Columbus Blue Jackets", Džoni je ostavio neizbrisiv trag u svetu hokeja. Bio je poznat po svojoj strastvenoj igri i ljubavi prema sportu, što je osvojilo srca mnogih navijača.

Reakcije na ovu tragičnu vest su došle iz svih krajeva hokejaškog sveta. Džeri Jork, koji je trenirao braću Godro na Boston koledžu, izjavio je da su Mati i Džoni bili izuzetno cenjeni i divni mladići van leda. Tim "Columbus Blue Jackets" nazvao je ovaj događaj "nezamislivom tragedijom", ističući Džonijevu ne samo sportsku već i ljudsku veličinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading