SAMO DA SE VRATITE ŽIVI! Navijačima ovog tima se tresu noge pred paklom ''Marakane''!

Autor:

Sport

30.08.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdini navijači ulivaju strah.

SAMO DA SE VRATITE ŽIVI! Navijačima ovog tima se tresu noge pred paklom ''Marakane''!

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Crvena zvezda je juče saznala svoje protivnike za novu sezonu Lige šampiona. U novom formatu takmičenja, crveno-beli će imati osam sigurnih utakmica s osam različitih timova - četiri kod kuće, isto toliko u gostima.

Šampion Srbije se našao u trećem šeširu i igraće protiv Barselone, Intera, Milana, Benfike, PSV-a, Jang Bojsa, Monaka i Štutgarta. Biće ovo pravi spektakl u Beogradu, a navijači će uživatu u odličnom fudbalu. Najvatrenije pristalice Zvezde su poznate po pravljenju vrele atmosfere od koje strepe i najveći evropski klubovi.

Liga šampiona još nije počela, a već su krenuli komentari na račun ''Delija''. Zvezda će ugostiti Štutgart gde ih očekuje pakao ''Marakane''. Različiti komentari su se pojavili, a jedan je posebno zanimljiv zbog izraženog straha od dolaska u Beograd i na Zvezdin stadion. Jedan od navijača nemačkog tima je izrazio posebnu zabrinutost zbog ovog gostovanja.

- Samo se nadam da ćete se svi živi vratiti – poručio je na društvenoj mreži X.

Ovo govori koliko među evropskim klubovima vlada strahopoštovanje prema navijačima Crvene zvezde. Biće zanimljivo videit novi format Lige šampiona i kako će se crveno-beli snaći u nečem poptuno drugačijem. Biće ovo veliki izazov za tim iz Ljutice Bogdana koji godinama unazad dominira srpskim fudbalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading