VESIĆ VOLI ZVEZDU, ALI OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Ministar je ŠOKIRAO Vladu - Evo kako se pojavio nakon Zvezdinog PLASMANA u Ligu šampiona!

Autor:

Sport

30.08.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči su bile uprte u njega.

VESIĆ VOLI ZVEZDU, ALI OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Ministar je ŠOKIRAO Vladu -  Evo kako se pojavio nakon Zvezdinog PLASMANA u Ligu šampiona!

Foto: Tanjug/JADRANKA ILIĆ

Nakon sjajnog meča na Marakani, Crvena zvezda je uspela da eliminiše Bode Glimt u plej-ofu Lige šampiona i plasirala se u elitno takmičenje, što je obradovalo mnoge navijače ovog kluba. Veliko slavlje zahvatilo je Beograd, a simbolično veselje proširilo se i na političke krugove. Naime, poznato je da je veliki navijač Crvene zvezde i ministar energetike i građevinarstva, Goran Vesić, koji je svojim gestom privukao veliku pažnju javnosti.

Dan posle velike Zvezdine pobede, ministar Vesić je odlučio da svoj radni dan započne na jedinstven način. Na svom Tik Toku objavio je video koji je izazvao veliku pažnju, prikazujući svoj dolazak na posao u kancelarije Vlade Srbije. Umesto klasičnog odela, Vesić je odabrao da nosi dres Crvene zvezde, upotpunivši svoj autentični izgled kačketom ovog kluba. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da Vesić u svojoj kancelariji ima grb Zvezde od biljaka koje sam zaliva, dodatno naglašavajući svoju vernost klubu.

Vesićeva pojava na poslu izazvala je različite reakcije među zaposlenima u kancelariji. Video je pokazao kako su kolege reagovale na neobičan, ali simpatičan gest ministra, stvarajući atmosferu opuštenosti i zajedništva u radnom okruženju.

Ovaj gest ministra Vesića samo je jedan od primera kako fudbal može da ujedini ljude različitih profesija, a njegova vernost Crvenoj zvezdi dobila je dodatno značenje nakon velike pobede kluba. S nestrpljenjem očekujemo dalje uspehe Crvene zvezde u Ligi šampiona i radujemo se novim simpatičnim gestovima njenih vernih navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading