BANJALUČANI ISPISALI ISTORIJU! Borac dobio rivala, koga prate ozloglašeni HULIGANI!

Autor:

Sport

30.08.2024

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po prvi put tim iz Republike Srpske igraće u grupnoj fazi Lige Konferencija.

BANJALUČANI ISPISALI ISTORIJU! Borac dobio rivala, koga prate ozloglašeni HULIGANI!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski klub Borac iz Banjaluke ostvario je istorijski uspeh plasiravši se u Ligu Konferencija, gde će se takmičiti prvi put.

ako je malo nedostajalo da se plasiraju u Ligu Evrope, Banjalučani će imati priliku da pokaže svoj talenat i borbenost na međunarodnoj sceni tokom jeseni.

Borac će se suočiti sa izmenjenim formatom takmičenja, koji podrazumeva odigravanje šest mečeva protiv šest različitih protivnika, od kojih će tri biti odigrana kod kuće, a tri na strani. Klub se nalazio u petom od šest šešira, što znači da će se suprotstaviti jakim ekipama, ali je izbegao najzvučnija imena poput Čelsija i Fiorentine.

Republika

Foto: Euroleague.net

 

Zanimljivo je da će Borac imati priliku da se suoči sa dva kiparska kluba - APOEL-om u gostima i Omonijom kod kuće. Takođe, predstoji im meč sa Panatinaikosom u Banjaluci, čiji navijači su poznati po svojoj strastvenoj podršci klubu. Sva tri gostujuća kluba poseduju ozbiljne navijačke grupe, što garantuje uzbudljive mečeve na stadionu u Banjaluci.

Raspored mečeva u Ligi Konferencija za Borac izgleda sledeće:

- LASK (kod kuće)
- APOEL (u gostima)
- Omonija (kod kuće)
- Šamrok (u gostima)
- Panatinaikos (kod kuće)
- Vikingur (u gostima)

Ovaj istorijski trenutak za Borac iz Banjaluke predstavlja priliku da pokaže svoje sposobnosti i da se pokaže u najboljem svetlu na međunarodnoj fudbalskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading